Börja spela golf i vår

Vi har nybörjarutbildningar för alla

Pris senior från 3725 kr

Publicerad:

Börja spela golf hos oss i vår! Vi ger dig den bästa starten på din golfresa, medlemskap för 2024 och utbildning ingår i alla våra prisvärda nybörjarpaket. De första utbilningarna har redan börjat, anmäl dig nu för att säkra din plats till vårens kurser.

Grönt kort är ett måste för alla nybörjare som vill spela på våra "stora" banor och de flesta andra golfbanor i Sverige. På Örebro City Golf & CC tummar vi inte på utbildningen, hos oss leds alla gröna kortet-utbildningar av våra omtyckta och erfarna tränare på klubben. Efter avlutad kurs kan du fortsätta din resa tillsammans med vårt fadderteam som arrangerar spelkvällar på korthålsbanan.

Välj mellan vårt stora nybörjarpaket med HIO-medlemskap (gäller spel på alla våra banor) eller lilla nybörjarpaket med Gustavsvikskortet (gäller spel på vår korthålsbana) - du får lika mycket utbildning i båda paketen.

I utbildningen ingår både en praktikdel med genomgång av golfens grundslag och övningsspel på korthålsbanan samt en teorikurs där du lär dig tillämpa grundläggande regler på banan.

Pris stora nybörjarpaketet:

  • Senior från 22 år: från 549 kr/månad med autogiro eller 6225 kr
  • Junior 0-21 år: från 313 kr/månad med autogiro eller 3395 kr

Pris lilla nybörjarpaketet:

  • Senior från 22 år: från 340 kr/månad med autogiro eller 3725 kr
  • Junior 0-21 år: från 219 kr/månad med autogiro eller 2265 kr

Läs mer om vår grönt kort-utbildning och vårt nybörjarpaket på hemsidan.

Varmt välkommen att börja din golfresa hos oss!