Junior- och elitkommittén

Kontaktuppgifter kommittén, policys, dokument, antidoping

Kontakt Junior- och elitkommittén

Ordförande
Vakant

Tävlingsbidrag
Mats Johansson, 073-640 77 02

Idrottsansvarig Örebro City Golf & CC
Jenni Sterner, 019-766 77 92 jenni.sterner@orebrogolf.se

Försäljning (New Body mm), Teen Cup
Mattias Djerf, mattias.djerf@vingmed.se

Lagförälder TP, läger
Johan Norström, norstrom@telia.com

Lagförälder Bredd, projektansvar kläder
Fredrik Granath, cf.granath@gmail.com

Lagförälder UT/TP
Ingvar Pettersson, ingvarpettersson@outlook.com

Spelarrepresentanter
Edith Wester, edith08wester@gmail.com
Walter Waineby, walterwaineby@hotmail.com

PGA-tränare
Michaell Lundström, 0706-57 92 29 micke.lundstrom@orebrogolf.se
Martin Sterner, 070-542 86 72 martin.sterner@orebrogolf.se
Viktor Williamson, 076-8230018 viktor.williamson@orebrogolf.se

Fysträning vintersäsong
Roger Eliasson, 073-8374796 roger.eliasson@orebro.se

Coacher JSM 2024
Viktor Williamson, 076-8230018
viktor.williamson@orebrogolf.se
Emil Skeneby, 076-7767591
skeneby97@hotmail.se

Coach damernas seriespel 2024

Josefine Sundh, josefinesundh@gmail.com

Vår värdegrund

 
T-U-G-G & KÄR-LEK

Trygghet
Hos oss känner sig alla välkomna och trygga. Är man trygg i sig själv, i gruppen och i spelet skapas förutsättningar för att utvecklas i egen takt och att våga prova och lära sig nya saker. I verksamheten blir alla spelare sedda på träningspassen.

Utveckling
Vi har en idrottsmiljö som fokuserar på utveckling och att lära sig ta eget ansvar. Det innebär bl.a. att prestationen och att göra sitt bästa (”försöket”) är i fokus framför det uppnådda resultatet. Vi jämför oss inte med andra utan fokuserar i första hand på den egna utvecklingen. Exempel på hur vi förhåller oss till detta är hur vi lägger upp träningar och ger feedback på tävlingsprestationer.

Glädje
Glädje är grunden i vår verksamhet och vi ska alltid sträva efter att öka KUL-faktorn i det vi gör. KUL-faktorn uppnås genom att deltagarna får uppleva, utvecklas och utmanas tillsammans. Vår verksamhet präglas av mycket skratt och ett positivt uppträdande.

Gemenskap
"Hos oss är det laget som är stjärnan” och därför går laget före jaget i vår verksamhet. Har vi fokus på de sociala faktorerna och sammanhållningen kommer det också att gynna den individuella utvecklingen. Gemenskap skapar vi mycket genom våra organiserade gruppträningar.

Kär-Lek
Vi gör det vi gör för att vi älskar golf. Vi ger förutsättningen till andra att lära sig älska golf och därför utformar vi vår verksamhet och stöttar våra barn och ungdomar i processen att bli förälskade idrotten golf.

Klubben är vaccinerad mot doping

Från och med säsongen 2018 är Örebro City Golf & CC ansluten till idrottsrörelsens antidopingarbete genom att vaccinera klubben mot doping. Ny vaccinering är gjord 2024. Målet är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping. Läs gärna mer om svensk idrotts antidopingarbete på www.antidoping.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Klubbens antidopingplan Pdf, 163.2 kB.

Klubbens verksamhet delas in i "Barn- och breddidrott" samt "Tävlings- och prestationsinriktad idrott".

Barn och breddidrott avser i allmänhet idrott med träning på ett lekfullt sätt och låta individens allsidiga idrottsutveckling vara vägledande. I Tävling och prestation är verksamheten inriktad på prestationsförbättring och tävlingsspel. Svenska Golfförbundets Utvecklingstrappa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är utgångspunkt för utformningen av träningsverksamheten. Klubben värnar om en trygg idrottsmiljö i enlighet med Svenska Idrottsrörelsens värdegrund.