Trackman Range

Välkommen till TRACKMAN RANGE - Gustavsvik

Hur kommer jag igång?

Att använda Trackman på rangen är gratis. Köp bollar i bollautomaten och välj en ledig plats, det är ingen förbokningbokning utan först till kvarn som gäller. Är alla platser upptagna får man vänta eller träna på utomhusrampen (utan Trackman). Skärmarna är tända mellan 06.00 - 22.00 alla dagar i veckan med undantag för onsdagar då det är stängt mellan 06.00-08.30 på grund av underhållsarbete.

Behöver jag ha TRACKMAN-appen för att träna?

Nej, du kan använda alla funktioner utan appen. Tryck bara på skärmen och kör igång.

Få ut det mesta av din träning - ladda ned Trackmanappen. Det är samma app som används i Mosjö Golfhall och genom att scanna QR-koden på skärmen loggar du snabbt och enkelt in och kan följa din träning och utveckling eller enkelt spela banor. Appen finns där du vanligtvis laddar ned appar. Behöver du hjälp, tveka inte att kontakta receptionen.

Vad kan jag träna i TRACKMAN RANGE?

Samtliga 18 platser under skärmtaket är försedda med en monitor som visar dina slag och lämnar feedback genom ett antal mått. För att nyttja tekniken köper du bollar i bollautomaten och ställer dig på en ledig plats, det är ingen förbokning utan först till kvarn som gäller. Är alla 18 platser upptagna får du vänta eller träna på utomhusrampen (utan Trackman).

Längst norr ut på rangen, vid bunkern, finns tre platser utan skärm. Här kan du logga in genom att scanna QR-koden på stativen och se dina slag i mobilen.

I huvudmenyn på skärmen väljer du Practice (Trackman ger dig 8 olika mått), Games (närmast hål, Bulls eye, Magic pond m fl), Courses (välj mellan 10 olika banor, vi byter regelbundet ut till nya) eller gå in på Tournaments om du vill tävla. Testa att navigera mellan de olika menyvalen, det finns många sätt att träna eller tävla.

Träningstips Trackman Range

Vill du utveckla din golf så ger Trackman värdefull feedback efter varje slag. Klicka här för att se träningstips med Viktor Wiliamson som beskriver några enkla träningstips och vilket mått du ska hålla koll på.

Bollkort för billigare träning!

Tränar du regelbundet är det smart att skaffa ett bollkort för billigaste pris. Bollkort köps i receptionen för 50 kr.

När du har ett bollkort kan det laddas direkt i bollautomaten med förvalda valörer. På så vis slipper du passa receptionens öppettider. Dessutom sparar du pengar!