Mosjö Golfhall

Örebro City Golf & CC erbjuder golf året runt!

Mosjö Golfhall öppen hela sommaren!

Mosjö Golfhall är öppen hela säsongen för dig som vill träna eller spela simulatorgolf i våra Trackmansimulatorer. Från den 15 april kör vi sommarpris 200 kr/h för HIO-medlem och 250 kr/h för icke medlem och övriga medlemskategorier, samma pris gäller alla veckodagar och tider.

Mosjö Hallen är öppen mellan 08.00-22.00 och bokning av Trackman sker via MATCHi som vanligt. In- och utgång till hallen görs med Bank-ID då receptionen är stängd.

Trackmansimulatorer

Spela världsberömda banor med dina kompisar eller boka in för träning. Trackman erbjuder enastående exakthet och grafik.

Medlemmar i kategorierna Masters, HIO och HIO Vardag betalar mellan 220 kr - 300 kr/h. För övriga medlemskategorier och gäster kostar det 270 kr - 350 kr/h.

Simulatorgolf Länk till annan webbplats.

Träning med SkyTrak - nu uppdaterade för snabbare visning av slag!

Genom att träna och få feedback efter varje slag ökar möjligheterna att bli en bättre golfare. Launchmonitorerna registrerar varje slag och ger information om slaglängd, sidskruv, boll och sving hastighet, utfallsvinkel, spinnhastighet m.fl. med en enastående exakthet. Framförallt ger den en visuell upplevelse som säkerställer att inte träna in fel rörelse och dessutom blir träningen betydligt roligare då man ser varje slag. Kombinera träningen med lektioner tillsammans med PGA pros Martin, Micke och Viktor, så ökar möjligheterna att förbättra sving och resultat inför våren.

Så här fungerar SkyTrak
Läs följande instruktion Pdf, 5.3 MB, öppnas i nytt fönster. för att enkelt komma igång med träningen. Efter ett par gånger upptäcks enkelheten att navigera och nyttja alla funktioner i utrustningen.

Praktisk information Mosjö Golfhall

  • I hallen finns 10 slagplatser och två Trackmansimulator som alla bokas per timma
  • Mattorna 3 och 8 är bokningsbara för både vänster- och högerspelare, övriga är endast för högerspelare. Viktigt att tänka på vid bokning
  • För att komma in i Mosjö Golfhall scannas en QR-kod med mobilkameran och legitimation sker med bank-ID. Saknas kamerafunktionen i mobilen, finns en gratisapp att ladda ner för scanning.

Puttning och chippning

Mosjö Golfhall har en 150 kvadratmeter stor putt- och chipgreen där träning sker med egna bollar före eller efter bokad tid. Rangebollar får inte användas på övningsgreenen, endast för slagträning.

Bokningsinformation, gruppbokningar, priser

Avbokningar
Vid avbokning av matta senast 6 h innan bokad tid fås avgiften tillbaka minus 12,50 kr som behålls av Matchi.

Gruppbokningar
Förfrågningar om gruppbokningar mailas till hugo.hillden@orebrogolf.se

Priser träning i SkyTrak
För medlemmar i kategorierna Masters, HIO och HIO Vardag kostar det 70-120 kr/timme beroende på tidpunkt. Registrera ditt medlemskap för att få rätt pris via Matchi, se ovan. När medlemskapet är bekräftat finns även möjlighet att köpa klippkort som ger ytterligare rabatt.

För övriga medlemskategorier och gäster kostar det 120-160 kr/timme.
Även här finns möjlighet att köpa rabatterat klippkort.

Observera att det är en spelare/matta som gäller för att det inte ska bli för trångt i hallen. Vi vill att du ska få en bra träningsstund utan trängsel.

I bokningen ingår, utöver matta/slagplats, även 1 tim puttning/chippning och biljard. Övningsgreen och biljardbord kan inte förbokas.

Friskvårdspeng
Passa på att nyttja friskvårdspengen i Mosjö Golfhall, läs mer här. Pdf, 128.9 kB.

Bokningsinformation

All bokning sker via www.matchi.se/facilities/mosjogolfhall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ladda ned appen i mobilen.
Medlem i kategorierna Masters, HIO eller HIO Vardag erhåller rabatt efter registrering via startsidan på Matchi, klicka på länken ovan.

Vid bokning, välj betalning för matta eller Simulator Golf. OBS! Mattorna 3 och 8 är bokningsbara för både vänster- och högerspelare, övriga är endast för högerspelare.

Öppettider

måndag - söndag 08.00-22.00

Mosjö Golfhall är öppen för medlemmar och gäster, välkomna!

Hallvärd & café

Vill du ha hjälp med utrustningen finns kanslipersonalen på plats vardagar 08.00-16.00. På helger finns ofta våra duktiga tävlingsjuniorer på plats.

I cafeét finns enklare fika.