Klubbaktiviteter 2024

Trivs hos oss!

Golfresor hösten 2024

Förläng säsongen med en golfresa till Spanien i höst! Våra tränare och resegruppen arrangerar två golfresor i höst med lite olika inriktning; en damresa och en mixresa.

Golfresor 2024

Valle de Este, Spanien

Höstens första spel- och träningsresa går till golfresorten Valle de Este i mitten av oktober. Här spelar vi hemmabanan Valle de Este och gör även två utflykter till ökenbanan Desert Springs. Vi utlovar en mix av golf som kommer passa alla golfare oavsett hcp. På programmet står också givande gruppträning tillsammans med PGA tränare Martin Sterner och vi bor bekvämt vid anläggningen. Läs mer om resmålet och gör din anmälan här https://www.wedotravel.se/golfresor/spanien/costablanca/valledeleste/orebro Länk till annan webbplats.

Erbjudanden bagar

She Masters-resan, La Sella, Spanien

I november är det dags för alla tjejer/kvinnor att packa golfbagen och följa med till La Sella, Spanien - She Masters åker utomlands! Ta med din vänninna och anmäl er till en vecka fullmatad med roliga tävlingar och träning under ledning av PGA tränare Viktor Williamson. Och varför inte unna dig lite skön avslappning i hotellets SPA efter en lång dag på banan? Vi spelar på La Sella Golf Course och El Bosque under denna härliga damgolfresa som även inkluderar goda middagar inkl dryck på kvällen.

Läs mer och gör din anmälan här: https://www.futuretravel.se/bokning-steg-2?ps=11%2D18NOV2024LaSellaViktorWilliamson Länk till annan webbplats.

Tjejresa

Öppet Hus & AW

Onsdag 24 april kl 17-19 Gustavsviks klubbhus

Ta reda på vad som händer på klubben säsongen 2024!

Välkommen att träffa representanter från våra kommittéer och aktivitetsgrupper inför säsongen 2024! Kom och prata golf med oss, kanske hittar du någon aktivitet som du fastnar för? Du som är ny i klubben är extra välkommen - det här är ett toppentillfälle att bekanta sig mer med vad vår förening har att erbjuda. På plats i restaurangen finns representanter från:
Seniorkommittén
Medlemskommittén
Tävlingskommittén
Juniorkommittén
Regel- och HCP-kommittén
Damgolfen
Herrgolfen Gustavsvik och Mosjö
Faddergolfen
Träning - Bättre golf för alla

Våra krögare håller förstås öppet under kvällen. Kvällens erbjudande: Räkmacka och öl/vin 169 kr, burgare och öl/vin 199 kr, priserna gäller endast vid förbokning till frida@ploch.se

Hoppas vi ses!