Klubbaktiviteter 2024

Trivs hos oss!

Välkommen till våra klubbaktiviteter 2024

Uppstartvecka med Örebro City Golf & CC på Novo Santi Petri, 7 - 14 april

Äntligen! Vi är glada över att kunna bjuda in till en riktig supervecka tillsammans med två av klubbens tränare i vår. En härlig kick off-resa med unika möjligheter till träning och spel tillsammans på den välkända anläggningen Novo Santi Petri.

Följ med oss till värmen och de gröna golfbanorna i Novo Santi Petri. Vi arrangerar en uppstartvecka där ni får chansen att slipa formen tillsammans med våra tränare Viktor Williamson och Martin Sterner.

Vi spelar golf på Seve Ballesterosdesignade Real Novo Sancti Petri GC:s två banor. Den något längre banan Mar tar er ner mot havet och här är längd och raka slag vinnande. Banan Centro gynnar mer den som vågar utmana och är en mer teknisk golfbana. Med andra ord väntar två upplevelserika banor som kompletterar varandra på ett utmärkt vis. Vi har också avsatta tider på rangen och övningsområdet för träning och uveckling tillsammans med våra tränare. Fria bollar samt vagn till alla rundor ingår.

Vi bor på strandhotellet Ibersostar Royal Andaluc som ligger på kort promenadavstånd från klubbhuset. Det går även shuttlebuss mellan hotell och klubb om man vill spara på stegen. På hotellet har vi både dubbelrum och enkelrum uppbokat. Här njuter vi av poolområden, bra mat och fri bar mellan klockan 18:00 - 00:00. På hotellet finns även gym, tennis- och padelbanor.

Transfer från Malaga flygplats ingår. Resan tar ca 2,5 timme men är väl värd turen.

Vi har begränsat antal platser på denna resa. Boka genom att skicka era namn som de är stavade i passet till info@wedotravel.se

Välkommen till vår klubbresa!

Erbjudanden bagar

Lä mer om vårens unika resa här. Länk till annan webbplats.