Säsongens herrgolfaktiviteter - ett axplock

Publicerad:

Snart är det säsongsstart för herrgolfen på våra anläggningar Mosjö och Gustavsvik. Här kommer en presentation av klubbens aktiviteter för herrgolfare. Vi hoppas att du hittar något som passar dig!

Herrgolf

Hos oss spelas herrgolf på både Gustavsvik (onsdagar) och Mosjö (torsdagar). Uppläggen skiljer sig något åt och är förlagda på olika speldagar så du har möjlighet att delta i båda.

Onsdagsgolfen på Gustavsvik startar den 8 maj och pågår till den 25 september. Tävlingsformen är slaggolf och vi varierar mellan att spela 9, 12 och 18 hål. Startfältet delas in i två klasser och du tävlar både om dagspriser och samlar poäng till OoM. Observera att du bokar önskad starttid i samband med anmälan på Min Golf.

Torsdagsgolfen på Mosjö startar 18 april och fortsätter till 30 september. Varje torsdag spelar vi veckotävlingar enligt spelschemat och vi har efterföljande prisutdelning med samvaro för de som önskar. Torsdagsgolfen varierar mellan att spela 9 och 18 hål under säsongen, tävlingsformen är slaggolf och även här samlas poäng till OoM.

Sommarcupen Gustavsvik

Sommarcupen är en matchspelstävling som startar 1 maj och avslutas med final i september. Tävlingen spelas i två klasser med jämn fördelning av HCP. Gruppspelet spelas under maj månad, kvartsfinalerna i juni och semifinalerna i augusti månad. Final spelas i båda klasserna när det passar i september.

Tävlingen är öppen för alla, både kvinnor och män, och du väljer fritt mellan tee 54, 47 resp 40.

AW Cup Mosjö

AW-cup är herrgolfens matchspel på Mosjö och den består av två faser: en gruppspelsfas och en fas med cupspel. Samtliga deltagare är därmed garanterade minst tre matcher. Antalet deltagarplatser är begränsade till 32 och det är "först till kvarn" som gäller. De överanmälda hamnar på en reservlista och tilldelas en plats i turordning om någon spelare hoppar av innan själva spelperioden börjat.

Örebro City Golf Finest

Vår nya tävling för herrar! Fredag den 28 juni arrangerar vi en tävling med extra allt på Gustavsviksanläggningen för herrgolfare, den vill du inte missa! Vi planerar för roliga aktiviteter på banan, ett fantastiskt prisbord, god mat och underhållning på kvällen. Håll utkik på hemsidan, mer information kommer!

Träning

I klubbens inspirationsprogram Bättre golf för alla 2024 Pdf, 255.6 kB. hittar du tematräningar och annat intressant. Bland annat bjuder tränarna in till en kick off-träning för män den 1 maj - ett bra tillfälle att kickstarta säsongen. Du hittar mer information om träningarna här.

 

Vill du veta mer om aktiviteterna? Du hittar all information på vår hemsida.

Välkommen!

Örebro City Golf Finest