Damgolfen hälsar välkommen till säsongen 2024

Publicerad:

Utesäsongen närmar sig och det finns mycket trevligt att se fram mot på klubben i år. Här följer en kort presentation av några roliga aktiviteter som vänder sig till dig som kvinnlig golfare i föreningen.

Damgolfen

Damgolfen riktar sig till klubbens alla kvinnor och spelas på tisdagar, 9 hål med olika spelformer. Alla är välkomna! Hälften av tävlingarna spelas på Mosjö, hälften på Gustavsvik. Vi lottar alltid bollarna så att möjlighet ges till att träffa nya spelkompisar. Vi startar damgolfen den 16 april och spelar avslutningstävling den 22 september. Varje tävling avslutas med en enklare prisutdelning och du anmäler dig via Min Golf.

Damgolfens resa 13 september
Alla tjejer/kvinnor i klubben är välkomna att delta, även om du inte brukar vara med och spela damgolfen på tisdagar. Spara datumet redan nu, mer information från resegruppen kommer!

Seriespel
Är du intresserad av seriespel finns Ladies Trophy och Dam 6:an som organiseras inom ÖLGF samt Scratchserien D50+. Vill du veta mer, kontakta våra lagledare (se hemsidan).

LT Cup
Här spelar vi matchspel! Börja med att utmana varandra i gruppspelet, ettan och tvåan går vidare till slutspelet som slutligen mynnar ut i final i september. Ett roligt sätt att utmana sig själv och andra.

Nyckelhålet
Välgörenhetstävling i samarbete med Nyckelfonden - tävlingsavgifterna går till medicinsk forskning inom Örebroregionen. Tävlingen spelas med tre kvalificeringstillfällen och vinnarna går vidare till en distriktsfinal. Parspel irish greensome, kvinnor 18 år och äldre är välkomna.

She Masters 2024
En guldkantad dag med ett prisbord utöver det vanliga! Helt enkelt Örebros roligaste golfevent för tjejer. Skriv redan nu upp datumet 9 augusti, mer information kommer.

Träning - Bättre golf för alla
Snart släpps klubbens inspirerande träningsprogram. Utveckla ditt golfspel tillsammans med våra tränare, välj mellan tematräningar eller varför inte en rolig kick off-träning enbart för kvinnor den 1 maj? Du hittar alla aktiviteter i vår folder Bättre golf för alla (finns även på hemsidan). Våra tränare planerar även för en tjejresa i höst, håll utkik...

Vill du läsa mer om alla aktiviteterna? Du hittar all information på vår hemsida.

Välkommen!