TRACKMANRANGE

I april öppnar vi TRACKMANRANGE på Gustavsvik

Hur kommer jag igång?

Att använda Trackman på rangen är gratis. Köp bollar i bollautomaten och välj en ledig plats, det är ingen förbokningbokning utan först till kvarn som gäller. Är alla platser upptagna får man vänta eller träna på utomhusrampen (utan Trackman).

Behöver jag ha TRACKMAN-appen för att träna?

Nej, du kan använda alla funktioner utan appen. Tryck bara på skärmen och kör igång.

Få ut det mesta av din träning - ladda ned Trackmanappen. Det är samma app som används i Mosjö Golfhall och genom att scanna QR-koden på skärmen loggar du snabbt och enkelt in och kan följa din träning och utveckling eller enkelt spela banor. Appen finns där du vanligtvis laddar ned appar. Behöver du hjälp, tveka inte att kontakta receptionen.

Hur funkar TRACKMANRANGE?

Samtliga 18 platser under skärmtaket är försedda med en monitor som visar dina slag och lämnar feedback genom ett antal mått. För att nyttja tekniken köper du bollar i bollautomaten och ställer dig på en ledig plats, det är ingen förbokning utan först till kvarn som gäller. Är alla 18 platser upptagna får du vänta eller träna på utomhusrampen (utan Trackman).

I huvudmenyn på skärmen väljer du Practice (Trackman ger dig 8 olika mått), Games (närmast hål, Bulls eye, Magic pond m fl), Courses (välj mellan 12 olika banor, vi byter regelbundet ut till nya) eller gå in på Tournaments om du vill tävla. Testa att navigera mellan de olika menyvalen, det finns många sätt att träna eller tävla.

När öppnar rangen med Trackman?

Förberedelser har genomförts under vintern. Den 8-15 april installeras Trackman och därefter pågår en testfas i ca 2-3 v för att kalibrera anläggningen.

Under installationsveckan (8-15 april) kan vi behöva stänga rangen med kort varsel av säkerhetsskäl. Tack för visad förståelse och hänsyn!

När testfasen inleds och utrustningen kalibreras är rangen öppen som vanligt.