Artikelbild
torsdag 04 maj 2017 kl 13:43

Golfens dag 20 maj

Välkomna till Golfens dag på Örebro City Golf & CC lördagen den 20 maj!

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Örebro City Golf & CC kommer att ha öppet hus på Gustavsviksanläggningen med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Örebro City Golf kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Örebro att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 och 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Jenni Sterner på jenni.sterner@orebrogolf.se.

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.selänk till annan webbplats.

Anmäl dig gärna till eventet via Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och bjud in dina vänner och bekanta!

Varmt välkomna!

Annica Lundström

Klubbchef

Vi uppdaterar tidsschemat hela tiden!

Tidsschema Golfens dag:

  • 10.00 Golfens dag öppnar, anmäl dig i tältet hos våra ambassadörer
  • 10.30-11.30 samt 12.30-13.30: Prova på golf på rangen med våra tränare
  • 11.00 Restaurangen tänder grillarna: 2 hamburgare för priset av 1
  • 11.00-14.00 Utmana klubbens proffs i chiptävling på rangen
  • 11.00-15.00 Godisregn till barnen från balkongen varje heltimma
  • 11.00-13.00 Puttävling
  • Hela dagen: Banpersonalen visar delar ur maskinparken och berättar om hur en golfbana sköts, spela Golfäventyrets 30-bana och få en glasspinne, ansiktsmålning, hoppborg, prova åka golfbil med våra tävlingsjuniorer, prova på att spela golf på korthålsbanan med fadder (låneutrustning finns), fria rangebollar, utlottningar för medlemmar och besökare med mera.