Artikelbild

Kvinna 22+

Vi skapar aktiviteter som förenar och förstärker klubbkänslan för alla kvinnor/tjejer, 22+ år


Det ska vara en god balans mellan tävling och social samvaro. Vi har valt att inte organisera verksamheten i en damkommitté, utan har istället projektgrupper som med stöd från kansliet ansvarar för planering och genomförande av aktiviteter.

Här följer en presentation och beskrivning av aktiviteter. Har du tips, idéer och vill hjälpa till är du välkommen att kontakta oss på kansliet. Det kan vara allt från värdskap på veckogolfen till att arrangera en golfresa/klubbkväll. Att engagera sig ideellt är ett utmärkt sätt att komma in i det sociala klubblivet och lära känna nya golfare. Så tveka inte att ta kontakt...

​Damgolfen

Damgolfen riktar sig till alla kvinnor. På tisdagarna spelar vi 9 hål (olika spelformer) och umgås under trevliga former. Efter spelet fikar vi och förättar en enkel prisutdelning. Maj-juni spelar vi på Mosjö och juli-september på Gustavsvik. Startavgiften är 60 kr och betalas på plats. Du anmäler dig enkelt på Min golf.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Damgolfen startar prel. tisdagen den 21 april på Mosjö.

Vi har oftast värdinnor på tisdagarna. Värdinnan/värdinnorna tar emot när du kommer in efter spel och lägger in scorerna på tävlingen samt förrättar prisutdelning. 

Besök oss gärna på facebook - Diamantgolfen Örebro.

Aktuellt på Damgolfen

Order of Merit 2019PDF


Seriespel

För de kvinnor som gillar att tävla finns möjligheten att delta i något av våra serielag. Seriespelen organiseras inom Örebro Läns Golfförbundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Är du intresserad av att vara med är du välkommen att kontakta respektive lags lagledare så får du veta mer...

Ladies Trophy lag 1: Ulrika Wenell, ulrika.wenell@comhem.se
Ladies Trophy lag 2: Sofia Lindén, sofia.linden@ncc.se.
Dam 6:an:
(Mosjö)Marie Seleskog, marieseleskog@telia.com, Rose-Marie Silfverin, rsilfverin@hotmail.com
(Gustavsvik) Maja Odelholm,
maja.odelholm@gmail.com

Scratchserie D50+: Startades 2019 i samarbete med Värmland och Kårsta, kontaktperson för vårt lag är Eva Lindberg, eva.lindberg6@gmail.com.


Aktivitetsdagar

Under året bjuder vi in klubbens kvinnor/tjejer till medlemsdagar som innehåller både träning och spel. Alla är välkomna och vår målsättning är att kunna erbjuda varierade träningsdagar som passar många - oavsett om du söker extra utmaningar eller är ny!


Golfresa 2020

Planering pågår.


Klubbkväll

Kicka igång säsongen med en inspirationskväll hos oss. Vi presenterar klubbnyheter och du träffar både gamla och nya klubbkamrater under trivsamma former. Datum kommer inom kort.


Träning

Välkommen till någon av våra tränare Micke och Martin. De erbjuder både gruppträning och enskilda upplägg. Ta chansen att bli tryggare med din sving och på så sätt få roligare på banan under säsongen.

Tränarna erbjuder åven drop in-träning under sommarsäsongen - ett enkelt och bekvämt sätt att hålla igång träningen.

Häng i hallen

Kom och träna tillsammans med oss! Vid tre tillfällen ordnar vi "häng i hallen" i Mosjö slaghall. Ta med dina klubbor och dyk upp, vi tränar lite på egen hand, fikar och umgås. Ambassadörer från Damgolfen finns på plats, välkommen att ställa frågor och prata med oss.

Vinterns tider:

Lördag 25 januari kl 9.30-11.00

Lördag 29 februari kl 9.30-11.00

Lördag 28 mars kl 9.30-11.00


Välkommen!