Artikelbild
tisdag 02 mar 2021 kl 17:55

On and Off the Fields - för bästa möjliga idrottsmiljö

On and Off the Fields är ett UF-företag (Unga företagare) som vill uppmärksamma och förebygga föräldrars negativa påverkan på barns idrottande. Företagets fokus ligger därför på utbildning av föräldrar och ledare till idrottande barn.

Företaget drivs av fyra ungdomar, bland annat golfare, från Idrottsgymnasiet i Örebro och så här beskriver de själva sin företagsidé:

"Vi är fyra ungdomar från Idrottsgymnasiet i Örebro, vi har startat UF företaget On And Off The Fields. Vår affärsidé är att upplysa om problem som finns kring idrottsföräldrars beteende. Vår vision med företaget är att uppnå bästa möjliga idrottsmiljö för alla barn, så att de vill fortsätta att idrotta och utvecklas. Att idrotta ska vara kul, och vi vill att barn ska må bra av att idrotta. Barnen är idrottens framtid!"

Nu kan du stötta UF-företagets arbete genom att köpa deras egentillverkade armband. De kostar 100 kr styck varav 25 kr går till våra juniorer på Örebro City Golf & CC (välj vår förening när du beställer).

Läs mer om det unga företaget och beställ ett armband på hemsidan: https://www.onandoffthefieldsuf.selänk till annan webbplats

Stöd egna klubben!