Lägerverksamhet

Artikelbild

Varje säsong har vi som målsättning att ordna träningsläger för våra barn och ungdomar. Här kan du läsa mer om vad som är aktuellt just nu.


Sommarläger v 25

Inled sommarlovet med att träna golf hos oss! I mitten av juni (17-20/6) tränar, leker, spelar och tävlar vi golf tillsammans. Teen Cup är ett inslag under lägerveckan. Du som är mellan 6 och 15 år är välkommen att anmäla dig! Vi vänder oss först och främst till dig som redan är i träning hos oss, men välkomnar förstås andra som vill prova i mån av plats. Våra tränare ansvarar för lägret och har god hjälp av våra duktiga juniorer. Läs mer om lägret i inbjudanPDF.

Anmäl dig till sommarlägret här (klicka)!    


Sommargolfskola barn 6-9 år

För barn mellan 6-9 år erbjuder vi golfkul/golfskola under några dagar i juni. Under 6 timmar går vi igenom grunderna i golf. Vi tränar på de olika golfteknikerna under lekfulla former och avslutar sista träningspasset med att spela korthålsbanan. Inga förkunskaper krävs. Begränsat antal platser, först till kvarn...


Pris 1 200 kr. För mer information och anmälan kontakta ansvarig tränare, Martin Sterner.

Golfskola A : Mån 24/6-tors 27/6 kl 10-11.30. Plats Gustavsvik.


Kick off-läger 12-13 augusti

För barn och ungdomar i breddgrupperna och nya som vill prova golf (ca 10 år<)
Plats: Mosjö
Tid: 09.00-15.00

Börja höstterminen med två dagars intensivläger i golf hos oss! Vi tränar på spelets alla delar. Även du som vill prova på golf är välkommen till kick off-dagarna, alla deltar efter egen förmåga. Begränsat antal platser, först till kvarn. Ansvarig tränare: Emil Skeneby. I priset 700 kr ingår två luncher och fruktmellanmål.

Anmäl dig till kick off-lägret här (klicka)!


Vårläger i Mariestad

Vi bjuder in våra spelare i utvecklingsteam samt tävlings- och prestationsgrupper till ett tredagars träningsläger i april. Boka 26-28 april! Läs mer om lägret i inbjudan nedan.

Inbjudan 2019PDF