Lägerverksamhet

Artikelbild

Varje säsong har vi som målsättning att ordna träningsläger för våra barn och ungdomar. Här kan du läsa mer om vad som är aktuellt just nu.


Vårläger i Mariestad

Vi bjuder in våra spelare i tävlings- och prestationsgrupper till ett tredagars träningsläger i april. Läs mer om lägret och anmälan i inbjudan när den publiceras.Sommarläger juni

Inled sommarlovet med att träna golf hos oss! I mitten av juni (första somarlovsveckan) tränar, leker, spelar och tävlar vi golf tillsammans. Teen Cup är ett inslag under lägerveckan. Du som är mellan 6 och 15 år är välkommen att anmäla dig! Vi vänder oss först och främst till dig som redan är i träning hos oss, men välkomnar förstås andra som vill prova i mån av plats. Våra tränare ansvarar för lägret och har god hjälp av våra duktiga juniorer. Se inbjudan när den publiceras.


Juliträning

Semesterträning på Mosjö och Gustavsvik - golfträning när våra banor är som finast!
Vi tränar, spelar och har roligt tillsammans några dagar i juli månad. Träningen vänder sig till alla barn och ungdomar som är i träning hos oss eller har deltagit i våra golfskolor. I mån av plats är även du välkommen som är ny och nyfiken på golf!

Mer info kommer!


Kick off-läger i augusti, Gustavsvik

Starta höstterminen med tre dagars intensivläger i
golf! Vi kickar igång inför höstterminens träningar
och blandar både spel och träning. Möjlighet finns
också att prova våra padelbanor. Även du som vill
prova på golf är välkommen till lägerdagarna i mån
av plats, alla deltar efter sin egen förmåga och nivå.

.

Mer info kommer!


Höstlovsgolf

Mer info kommer!