Barn, junior & elit

Med hjärta och glädje utvecklar vi vinnare
Vi älskar golf och vill även ge dig som junior möjligheten att lära dig älska spelet. Hela vår verksamhet är därför utformad utifrån dessa förutsättningar. Missa inte vårt roliga aktivitetsprogramPDF för dig mellan 6-21.

Vi erbjuder barn, ungdomar och elitsatsande spelare en nivåanpassad idrottsverksamhet i en social och glädjefylld miljö.

Det gör vi för att utveckla människor socialt, fysiskt och mentalt genom idrotten golf. Vår utgångspunkt är idrottsrörelsens gemensamma verksamhetsidé "Idrotten Vill".

Golfklubbens övergripande vision "En golfklubb att längta till"  är något vi hela tiden strävar mot. Vår verksamhet är en inkörsport för unga till en hälsosam livsstil, social, psykisk och fysisk utveckling och vi utbildar unga till att bli goda medmänniskor. Vi har en breddverksamhet som barn och ungdomar söker sig till med engagerade ledare och tränare.

Vi har också en prestationsinriktad verksamhet där spelare ska ges chansen att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar för att nå goda resultat nationellt och internationellt. Våra tränare och ledare vill utveckla sig själva och sina spelare inom idrotten golf.


Golfkul och breddgrupper startar v 33

Häng med oss och träna golf i höst! Vi har träningsgrupper både på Mosjö och Gustavsvik. Läs mer om våra träningsgrupper och anmäl dig här.

Välkommen!

Vi vaccinerar oss mot doping

Vi vaccinerar oss mot doping

Från och med säsongen 2018 ansluter vi till idrottsrörelsens antidopingarbete genom att vaccinera klubben mot doping. Målet är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping.


Hos oss blir alla vinnare - i livet och på golfbanan. Välkommen du också!

 

Prova på-kväll för barn och ungdomar
Vår värdegrund
Träna hos oss - våra grupper
Kontaktuppgifter
Policys & dokument
Aktivitetsprogram 2019
PDF
Idrottsgymnasium
PDF
Golftjej Örebro
Läger (vår och sommar)
Klubbens antidopingplanPDF

JSM klubblag 2018