Vett & etikett

Varmt välkomna till oss! Vi hoppas att du ska trivas oavsett om du är medlem eller gäst.

För att underlätta har vi tagit fram några enkla förhållningssätt runt vett och etikett.

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss.
God etikett och ett bra speltempo är av stor betydelse för en lyckad runda. På våra banor har vi mycket spel och därför är det viktigt att samtliga spelare tar ansvar för att golfvett följs och att spelet inte onödigt fördröjs.  Varje boll kan välja att spela i sin egen takt men visa hänsyn till andra, släpp igenom snabbare partier när ni har ett tomt hål till framförvarande boll och givetvis innan ni börjar leta boll.

På helger under högsäsong finns våra uppskattade Golfvärdar tillhands för att underlätta och hjälpa till runt klubbhuset och på banan.

Hos oss bedöms du inte utifrån klädsel men vi ser gärna att den är välvårdad, vilket bedyder att kläderna är hela och rena. Spel med bar överkropp tillåts inte.


Hundar får följa med på golfbanan under förutsättning att de är kopplade och att övriga i bollen tycker det är OK, dock inte på tävling.

Vår banpersonal arbetar för att upprätthålla banor av hög kvalité och vi eftersträvar ett gott samspel mellan personal och spelare. Målet är att medlemmar och gäster får möjlighet att spela snabbt och säkert och att vår personal får en arbetsmiljö som innebär att arbetet kan utföras på ett effektivt och säkert sätt.

I broschyren Säker golf i Sverige PDFutgiven av SGF kan du läsa mer.

Välkommen till oss och hoppas du får en trevlig upplevelse!