Artikelbild
tisdag 06 apr 2021 kl 14:18

Seniorsektionen informerar, säsongen 2021

På Örebro City Golf & CC har vi en omfattande seniorverksamhet med många aktiva och engagerade medlemmar. Här ser du en sammanställning av det vi planerar för i år.

Det ser ut att bli en annorlunda säsong även i år på grund av pandemin. Vi planerar dock för en rad trivsamma aktiviteter och hoppas att vi får möjlighet att genomföra så många som möjligt.


Måndagsgolfen

Våra tävlingsledare Sören Rudin och Bertil Sundqvist ligger i startgroparna för att köra igång Måndagsgolfen så fort tävlingsförbudet släpper. Måndagsgolfen spelas som en singel slaggolftävling över 18 hål, jämna veckor på Mosjöbanan och ojämna veckor på Gustavsviksbanan. Tävlingen är öppen för alla och första start är kl 9. Statuter för säsongen 2021 finns publicerade på hemsidan.


Hemlig resa

Vi planerar för en "hemlig resa" tisdagen den 7 september 2021 (om smittskyddsläget tillåter). Hemliga resan kombineras också med Måndagsgolfens avslutningstävling. Vi återkommer med mer information. Planeringsansvarig är Ingvor Svensson.


Seriespel

Vi har fått besked om att både Mellansvenska veteranserien och ÖLGF planerar för seriespel under säsongen. Matcherna är lottade och väntas dra igång i början av maj - om pandemin tillåter. Är du intresserad av att vara med? Du hittar alla våra lag och kontaktpersoner på hemsidan, välkommen att kontakta någon av lagledarna för mer information.


Träning

Våra tränare erbjuder i vanlig ordning träning både enskilt och i grupp. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Under våren och försommaren finns också aktivitetsprogrammet Bättre golf för alla - hela livet. Här vill tränarna inspirera med roliga temapass för att du ska komma igång med din träning. I årets program finns både kick off-träningar i maj för män respektive kvinnor, seniorträning dagtid och spelträningspass. Under temapassen är det full fart och du träffar ofta flera av våra tränare samtidigt. Se hela programmet härPDF. Anmälan görs via formulär på vår hemsida.

På Örebro City Golf & CC är vi noga med att följa de rekommendationer som ges av både Folhälsomyndigheten och SGF. Vi följer utvecklingen framöver och uppdaterar hemsidan med ny information fortlöpande.

Hoppas vi ses på banorna!

Seniorsektionen