Artikelbild
fredag 24 jul 2020 kl 13:50

Välkommen till Golfresan on Tour

Söndagen den 9 augusti besöker den stora tävlingsturnén Golfresan on Tour vår Mosjöbana. Var med och tävla om fina resepaket med bland annat en utlandsvistelse i potten.

Golfresan on Tour för amatörgolfare arrangeras av golfresan.se. Tävlingen utlovar ett attraktivt prisbord med både svenska golfpaket och en utlandsvistelse i potten.

Golfresan on Tour spelas i tvåmannalag med spelformen irish greensome. Max hcp är 36 (max 72 i bollen), spelare med hcp över 36 får delta men spelar då med hcp 36. Åldersgränsen är 18 år, juniorer får spela med målsman.

Golfresan on Tour följer gällande föreskifter för tävling i samband med corona och tillämpar löpande start från hål. Prislista publiceras på GIT och facebook, priser hämtas i efterhand på klubben.

Viktigt att också att följa de generella råd som finns, hålla avstånd, ha en god handhygien och inte delta om du är sjuk eller känner dig sjuk.

Välkommen med din anmälan och betalning på Min Golflänk till annan webbplats!


Startavgift 290 kr/person inklusive startkit (består av en provapå-greenfee från SmartGolfa som har samarbete med 55 banor i Sverige. Dessutom sponsrar V6 med tuggummi, solstift från Eucerin, peggar och markörer)

 

Gör en HIO och du får en dunväst värd 3600:- av Jackson Hole, gäller ALLA hål.

HIO Challenge på ett korthål, här är du med i fyra utmaningar för 100:-

  1. Du får ett 3-pack bollar om du är på green första slaget.
  2. Närmast hålpris
  3. Lotten, ett golfpaket lottas ut bland de som varit med
  4. HIO och du vinner 12 flaskor bubble Backnine och en Segway kickscooter.