Artikelbild
onsdag 01 jul 2020 kl 14:10

Vi presenterar: Semestergolfveckan 2020 på Gustavsvik

Vi är glada över att kunna genomföra vår traditionella semestergolfvecka. Vecka 30 är du varmt välkommen till vår tävlingsvecka på Gustavsvik, i år med en lite annan kostym anpassad efter corona.

Veckan innehåller som vanligt roliga och varierande spelformer måndag till och med lördag den 20-25 juli. Vi har fullt fokus på våra tävlingar och tillämpar rak start från en tee alla dagar, detta för att undvika folksamlingar. Våra sponsorer bidrar med fina priser och vi har närmast hål-tävling varje dag på olika korthål.

Under tre tävlingsdagar inför vi extra damklasser - tjejer/kvinnor, passa på att bilda lag och var med!

Någon/några av dagarna har du också möjlighet att utmana våra juniorer. Pris direkt på plats, alla intäkter går oavkortat till vår juniorverksamhet.

Är du sugen på att spela padel, ordnar restaurang G19 en semesterpadelturnering på våra utomhusbanor. Tävlingsformen är "americano", alla möter alla.

För att du ska känna dig trygg, är vi noggranna med att följa både FHM:s och SGF:s regler och riktlinjer för tävling och spel. Vi spelar friska och håller avstånd till varandra både på bana och klubbhusområde. All tävlingshantering sker utomhus (oavsett väder), vi byter inte scorekort med varandra och signeringen sker muntligt. Priser hämtas i receptionen dagen efter avslutad tävling.

Var extra uppmärksam på tävlingsledningens instruktioner under veckan.

Varmt välkommen med din anmälan via webben. Tillsammans skapar vi en härlig vecka på vår fina Gustavsviksanläggning!