Artikelbild
måndag 29 jun 2020 kl 13:53

Höstkampanj på nybörjarpaketet - inkluderar även medlemskap 2021

Sugen på att börja spela golf? Än är det lång tid kvar på säsongen. Gå nybörjarutbildning hos oss i augusti och få medlemskap för 2021 på köpet!

På Örebro City Golf & CC vill vi ge dig så bra förutsättningar som möjligt för att komma igång med ditt golfspel. Därför har vi paketerat utbildning och medlemskap i ett - vi kallar det nybörjarpaketet. Från och med augusti inkluderar vi även medlemskap för 2021 i priset.

Hos oss får du en bra start på ditt golfspelande. I vårt populära nybörjarpaket får du inte bara en gedigen utbildning i golfens alla grunder och en regelvandring på banan, du får också obegränsat med spel på våra tre banor: Gustavsviksbanan (18 hål), Mosjöbanan (18 hål) samt Guldkundsbanan (9 hål).

Under utbildningen bjuds du in till vår fadderverksamhet. Varje måndag kväll spelar vi faddergolf på korthålsbanan tillsammans med vårt uppskattade fadderteam. Här får du möjlighet att både träffa andra nya golfare och träna på ditt spel.

Vill du utveckla ditt spel ännu mer, erbjuder våra tränare medlemsträningar och aktiviteter med olika inriktningar som man kan boka in sig på. Året runt.

Välkommen till golfen och Örebro City Golf & CC