Artikelbild
onsdag 27 maj 2020 kl 15:36

Teen Cup klubbkval 2020

Onsdagen den 17 juni arrangerar vi Teen Cup klubbkval på Gustavsviksbanan.

Teen Cup är en av världens största golftävlingar för juniorer och för många den allra första tävlingen man deltar i. Teen Cup börjar som en breddtävling på klubbnivå, där alla upp till 16 år kan deltar. Du möter dina klubbkompisar på den nivå du befinner dig.

 

Om Teen Cup

Alla spelare, även du som har högre handicap än 36, kan delta i Teen Cup. För att kvala vidare till gruppkvalet måste du dock ha hcp 36. Teen Cup spelas i fyra steg: Klubbkval – Gruppkval – Regionkval – Riksfinal i fyra åldersklasser för pojkar och flickor födda 2004–2007. Tävlingen är en 18-håls slaggolf- och scratchtävling (kvaltävling) i åldersklasserna 13, 14, 15 och 16 år. Om du har tungan rätt i mun, prickar fairway och lyckas komma bland de två främsta i din åldersklass går du vidare till nästa kvalomgång. När tävlingen närmar sig riksfinal möter du de bästa i respektive åldersklass och spelar om titeln ”bäst i Sverige”.

 

Viktig information

Framtiden är fortfarande osäker och i nuläget vet vi inte om gruppkval, regionkval och final kan genomföras. Vi genomför ändå klubbkvalet och tar tillfället i akt att skapa ett roligt tävlingstillfälle för barn och ungdomar på klubben.

Tävlingen är kostnadsfri.

Tävlingen spelas efter Tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor länk till annan webbplats och naturligtvis följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer - kommer friska till tävling och håller avstånd till varandra.

 

Välkommen med din anmälan!


SGF