Artikelbild
onsdag 06 maj 2020 kl 13:14

Örebro Junior Tour 17 maj, Mosjö

Vi bjuder in till juniortävling på vår Mosjöbana söndagen den 17 maj.

SGF och FHM har lättat på restriktionerna för juniortävlingar och vi tillåts nu i samarbete med ÖLGF arrangera en mindre juniortävling på lokal nivå.

Örebro Junior Tour riktar sig till juniorer som vill prova på en lättsammare tävling och är en handicaptävling med spelformen slaggolf. Tävlingen ordnas i två klasser:

Klass 1: 18 hål, hcp 0-54.

Klass 2: 9 hål, hcp 0-54. Ett deltagarpris delas ut till samtliga startande. Resultatlista publiceras ej här.

För att möta upp ungdomar som i vanliga fall spelar på Teen Tour First, arrangerar vi också en separat scratch-klass (slagtävling) för pojkar och flickor i åldern 13-18 år. Här gäller max hcp 15 för pojkar och 20 för flickor. Observera att klassen är ett lokalt initiativ som ej ger rankingpoäng.

Vi är måna om att följa Folkhälsomyndighetens och SGF:s riktlinjer för att undvika smittspridning. Det innebär att vi bland annat begränsar antalet platser i tävlingen, att gemensam prisutdelning inte kommer att äga rum, att omklädningsrummen är låsta och att vi följer de tillfälliga kompletterande tävlingsvillkoren. Notera att caddie- och publikförbud gäller på samtliga tävlingar. Vi tillåter dock en vuxen medhjälpare/boll i klass 2 som kan hjälpa till med speltempo och scorekort. Självklart spelar vi friska och håller avstånd till varandra.

ÖLGF bjuder spelare på frukt, dricka och smörgås under tävlingen.

Välkommen med din anmälan via Min Golflänk till annan webbplats. Först till kvarn...

Tävlingsavgift klass 1 och 2: 20 kr. Betalas på plats.

 

Tävlingsavgift scratch-klass: 100 kr. Betalas på plats.