Artikelbild
onsdag 22 apr 2020 kl 15:10

Damgolfen informerar

Trots att vi får göra en rad olika anpassningar av vår damgolfverksamhet under säsongen 2020, finns det ändå flera roliga aktiviteter att planera för. Här kommer några:

 

1. Vi presenterar vår nya damsektion!

Under ledning av Annika Kronwall, styrelseledamot, har en damsektion bildats på klubben. Damsektionen består av kvinnor som representerar lite olika sorters spelare och intressen och vi hoppas på så sätt fånga upp många olika infallsvinklar och idéer. Damsektionen blir en samlande kraft för all damverksamhet på klubben och har den viktiga uppgiften att inspirera fler kvinnor att tycka om golf. Du hittar damsektionen på vår hemsida.


2. Projektgruppen för Damgolfen (tidigare Diamantgolfen)

Gruppen har tagit fram ett trevligt spelschemaPDF för säsongen. På grund av rådande situation med coronaviruset, spelas inga seniortävlingar på klubben till och med 30 juni. Vi följer förstås läget och uppdaterar er kring vad som händer framöver.

Många kvinnor/tjejer är dock spelsugna och vi vet att många är intresserade av att sällskapsspela på tisdagseftermiddagar/kvällar samt söndagsförmiddagar. Gå gärna med i Damgolfens fb-grupp - här kan du enkelt få kontakt med både gamla och nya spelkompisar. Fb-gruppen heter Damgolfen Örebro City Golf och är en offentlig grupp. Gå med!


3. Sugen på att träna istället för att tävla?

Varannan tisdag med start 5 maj ordnar vi "dam/tjej-träning" med vår PGA-pro Michaell Lundström kl 18-19 på Gustavsvik. Max 10 deltagare per gång, pris 100 kr och du anmäler dig genom att maila till micke.lundstrom@orebogolf.se.


5. Resegruppen tar just nu en paus

i planeringen för en damutflykt under sensommaren/hösten. Om förutsättningarna ändras, återupptas förstås planerna.


6. Save the date!

Även om vi inte vet hur sommaren blir ännu, vill vi ändå peppa för de planerade damgolftävlingarna SheMasters den 7 augusti och Nyckelhålskvalet den 1 augusti samt vår populära semestergolfvecka på Gustavsvik (v 30). Följ oss på hemsidan och i sociala medier, vi uppdaterar er så fort vi får ny information.


Under tiden får vi alla njuta av sällskapsspel och träning på våra banor och anläggningar. Var rädda om varandra!


Välkommen på dam/tjej-träning!

Målgrupp: Kvinnor

Pris:100 kr

Plats: Gustavsvik, rangen

Tid: 18-19

Datum:

5/5 tema chip, pitch

19/5 tema järnslag

2/6 tema hybrid, driver

Om intresse finns kan vi ordna fler tillfällen under säsongen.

Anmälan till micke.lundstrom@orebrogolf.se