Artikelbild
torsdag 19 dec 2019 kl 9:35

Receptionister sökes

Lagom till säsongstarten söker vi medarbetare till våra receptioner på Gustavsvik och Mosjö. Är du en av dem?

Du kommer att arbetsledas av en receptionsansvarig och tillsammans med övriga i personalen ta ansvar för att leverera en hög service till våra medlemmar och gäster.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak bland annat tidsbokning, incheckning/betalning, bistå vid evenemang och klubbtävlingar och försäljning av förbrukningsmaterial.
Dina egenskaper:
Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och som gillar att ge kunder en utmärkt service.

Tjänsterna är timanställning under säsong april - oktober, med varierande schemalagd arbetstid måndag - söndag. Kollektivavtal tillämpas.
Skicka din ansökan senast 21 feb 2021 till  susanne.ljungblad@orebrogolf.se eller therese.donnerhed@orebrogolf.se som också besvarar dina frågor gällande tjänsten 019-10 11 00.

Örebro City Golf & CC

Vår golfklubb utvecklas ständigt och tillhör idag en av Sveriges största golfklubbar med över 4 000 medlemmar och med en stor och omfattande idrottslig verksamhet. Klubben äger två anläggningar, Gustavsvik och Mosjö.

All personal på Örebro City Golf verkar för att leva upp till klubbens vision ”En golfklubb att längta till”. Våra värdeord glädje, professionalism och nytänkande ska genomsyra allt vi gör och återspeglas i det dagliga arbetet.

.