Artikelbild
tisdag 10 sep 2019 kl 16:20

Junioreliten gör upp på Mosjö i helgen

Vill du njuta av juniorspel på hög nivå? I helgen arrangerar vi JMI-finalen 2019 på Mosjöbanan. Cirka 110 av landets bästa juniorer gör upp i finalspelet som löper fredag till söndag den 13-15 september.

Junior Masters Invitational (JMI) är kvalificerade juniortävlingar på nationell nivå med Alexander Norén som beskyddare. JMI kvaltävlingar består av ett fyrtiotal deltävlingar spridda runt om i landet, där vinnarna i pojk- respektive flickklassen i kvaltävlingarna erhåller personlig inbjudan till Sverigefinalen. Första finalen genomfördes redan 1994, arrangemanget firar således 25-årsjubileum i år.

Förberedelserna på vår klubb har pågått sedan tidigt i våras. Under projektledare Åke Holts ledning (Åke är även med i JMI-styrelsen) och tillsammans med tävlingsledare Christer Svensson ska vi hjälpas åt och se till att juniorerna får en fantastisk final. Och det är ingen liten apparat att dra runt... varje dag har vi cirka 25 funktionärer som hjälper till med allt från sjukvårdsansvar till resultatrapportering. Våra medarbetare på banan gör dessutom sitt yttersta för att presentera en tävlingsbana i toppklass.

Vi rekommenderar verkligen ett besök under tävlingsdagarna. Kom och njut av skickligt spel och var med och heja fram vår klubbs representanter i finalen; Viktor Nordwall, Ida Sundgren, Tess Lindén, Martin Hyvärinen, Felicia Sundgren och Anton Hansson-Arliden.

Passa gärna på att boka in en speltid efter avslutat spel på söndag eftermiddag, då möter du Mosjöbanan i toppklass! Vi öppnar för spel från kl 14.00.

 

Följ våra spelare och resultatet härlänk till annan webbplats.


JMI-finalen Mosjö 13-15 september, inspel 12 september