Artikelbild
måndag 05 aug 2019 kl 17:34

Årets sista resetävling hos oss 10 augusti- Golfresan on Tour

På lördag har du chansen att vinna en weekend till Lumine Golf & Beach Club i Barcelona. Anmäl dig till den roliga resetävlingen nu, vi spelar irish greensome i tvåmannalag.

Spelplatsen är Mosjö och vi startar gemensamt kl 09.00 med kanonstart. Tävlingen är öppen för både medlemmar och gäster och tävlingsarrangören utlovar startkit till samtliga: 3-pack Vice golfbollar, pegs, markör, magasin och sandwich-sticker från Wasa.

Golfresan on Tour lockar med ett stort prisbord där förstapriset är en weekend till Lumine utanför Barcelona 28 november – 1 december i dubbelrum, inklusive greenfees och tävling bästboll på två olika banor, transfer till/från flyget och till/från banan/hotell samt galamiddag (flyg ingår inte). Alla vinnarlag (65 par, 130 golfare) åker samtidigt, bor på samma hotell vilket kommer bli en rolig weekend på Lumine i höst. Exempel på andra priser är golfpaket till Ekerum på Öland, elscooter från Segway, Taittinger champagne mm.

Golfresan HIO Challenge arrangeras också på banans lättaste par 3-hål. Här är du med individuellt frivilligt i en extra tävling och deltar då i fyra olika utmaningar för totalt 100 kr (kortbetalning, swish eller kontant direkt vid korthålet):

1. Gör en HIO och du vinner en elscooter från Segway (maxfart 30 km/timmen) OCH 12 flaskor Taittinger champagne!

2. Närmast håltävling, vinnaren får en flaska Taittinger Brut, värde 415:-

3. Stannar bollen på green får du ett 3-pack golfbollar.

4. ”Lotten”, vi drar minst en vinnare på prisutdelningen (ombud ok).

Anmäl dig och medspelare till den roliga resetävlingen här: https://mingolf.golf.se/Competition/1904683 länk till annan webbplats

Startavgift 250 kr/deltagare.

Välkommen!


Glöm inte att exakt tävlingshcp gäller för att vara med i prislistan.

.