Artikelbild
tisdag 02 jul 2019 kl 13:27

Välkommen till semestergolfveckan på Gustavsvik

Sista veckan i juli är det dags - kom och spendera en härlig golfvecka hos oss full av roliga tävlingar och härlig samvaro.

Vår populära semestergolfvecka på Gustavsvik är snart tillbaka och igenkänningsfaktorn är hög! Välj mellan våra årligen återkommande och omtyckta par- och singeltävlingar eller varför inte prova våra padelbanor? Vi ordnar padelturnering med kombinerad pizzaafton på torsdagkvällen. Vill du bara komma och äta pizza går det förstås också bra, ingen föranmälan krävs.

Veckan inleds med Coop Ladugårdsängens startskott och rullar därefter vidare med olika tävlingssponsorer och spelformer fram till lördagens final; Texas scramble i samarbete med Golvcenter & Krafft Måleri. Finaltävlingen avslutas med fest, grillbuffé och musikunderhållning på klubben.

Anmälan gör du som vanligt via Min Golf.

Välkommen att njuta av spel, härlig klubbmiljö och trevligt umgänge. Ju fler, desto trivsammare!

 

Lundbergs värd för "Rakast utslag" - bo en järnfemma från golfbanan

Vi hälsar Lundbergs välkomna som värd för Rakast utslag på hål 10. Drömmer du om ett modernt boende nära golfbanan? På Södra Ladugårdsängen, granne med Gustavsviks golfbana, växer just nu huset Fallskärmen fram. 67 välplanerade hyreslägenheter på 1-4 r o k, öppen planlösning och stor balkong/uteplats, med inflyttning i oktober 2019. Välkommen att anmäla ditt intresse på Lundbergs.se/fallskarmen.

Tävlingsinformation hittar du i GIT/Min Golf. Saknar du spelpartner till våra par- och lagtävlingar, kontakta receptionen så hjälper vi gärna till.

Shorts eller regnbyxor?
Kolla in golfvädret här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ och gilla oss på FB. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterHär lägger vi upp bilder och annat skoj från tävlingsveckorna.

SemestergolfschemaPDF som pdf.

Under tävlingarna den 23 och 27 juli erbjuder vi en extra damklass. Tjejer/kvinnor, bilda lag och var med i damklassen!