Artikelbild
torsdag 30 maj 2019 kl 11:36

Tack för din medverkan på Golfens dag!

Tänk vilken härlig dag det blev. Öppen anläggning, tur med vädret och många roliga aktiviteter bidrog till en välbesökt upplaga av Golfens dag hos oss i lördags.

Funktionärer, tränare, styrelsemedlemmar och anställda stod alla redo när vi slog upp portarna till Golfens dag kl 10. Alla nyfikna var välkomna, såväl medlemmar som icke medlemmar, och vi hade en jämn tillströmning av besökare hela dagen.

Även i år låg lite extra fokus på aktiviteter riktade till barnfamiljer, vi erbjöd bland annat kampanjpriser på nybörjarutbildning för barn, hoppborg, ansiktsmålning, golfäventyretbana med mera. Men det fanns förstås mycket även för vuxna golfare. Prova på-aktiviteter på rangen drog många besökare, likaså padeln och det faktum att vi bjöd på fria rangebollar.

Vi vill passa på att tacka alla fantastiska funktionärer och medarbetare som ställde upp och visade vår förening från sin allra bästa sida! Vi gratulerar också dagens vinnare:

Lag Oscar Andersson vann scrambletävlingen på Guldkundsbanan -ni vinner två nybörjarutbildningar (värda 2 400 kr styck). Bra jobbat (vi kontaktar er för mer info)!

Följande besökare på Golfens dag vinner varsin lunchbiljett på restaurang G19:

Filip Larsson
Arne Johansson
Lotta Boskär
Jana Gullberg
Ulrika Ekendahl

Lunchkupongerna finns att hämta i receptionen Gustavsvik från och med 3 juni.

Vi ses på våra anläggningar i sommar!

 

Golfens dag