Artikelbild
onsdag 10 apr 2019 kl 16:48

Välkommen till årets klubbtävlingar

Snart är det dags för våra första klubbtävlingar och vi är glada över att kunna presentera flera nyheter i årets tävlingsprogram.

Redan i slutet av april månad är det premiärdags för vår första klubbtävling på Gustavsviks nya bansträckning. Missa inte att anmäla dig till Servicestyrkans vårkickoff lördagen den 27 april, en trivsam tvåmannascramble med kanonstart kl 09.00. En utmärkt möjlighet att tillsammans känna på våra nya hål med dess utmaningar.

Vi lanserar också en helt ny singeltävling (slaggolf) söndagen den 21 april, Citytouren, som kommer att köras på Gustavsviksbanan en gång i månaden. Startfältet begränsas till ett par timmar på söndagseftermiddagen och riktar sig till dig med hcp upp till 36. Eventuellt kommer vi även prova digitala scorekort. Receptionen meddelar resultatet under måndagen och pristagarna hämtar därefter sina vinster på klubben. Citytouren kommer också ha order of merit samt dam- och herrklass. Du är väl med alla gångerna?

Kristi himmelsfärdsgolf på Mosjö är nästa stora nyhet. Efter flera år med svikande deltagarantal på Mosjö semestergolfvecka, provar vi något nytt. Vi flyttar de tre populäraste tävlingarna från semestergolfen till långledigheten under Kristi himmelsfärdsdagarna och hoppas på en ny och rolig golftradition på Mosjö. Golfsuget brukar vara stort i maj!

Som ett led i att försöka öka kvinnors deltagande på tävling, inför vi i år damklass på alla våra egna singeltävlingar. Vi provar också damklass på några utvalda partävlingar, bland annat Servicestyrkans vårkickoff. Förhoppningsvis vill fler kvinnor vara med och tävla hos oss!

Vi fortsätter även att uppmuntra klubbens juniorer till tävling genom att erbjuda fri tävlingsavgift till våra egna klubbtävlingar.

Varmt välkomna till tävlingssäsongen 2019!