Artikelbild
torsdag 06 dec 2018 kl 10:26

Höstårsmötet tackade Sten-Erik Ohlsson för 25 år som ordförande och styrelseledamot

Efter imponerande 25 års engagemang i föreningen, väljer nu vår ordförande Sten-Erik Ohlsson att lämna posten som ordförande. Gårdagskvällens höstårsmöte blev en fin avslutning där Sten-Eriks insatser uppmärksammades av både klubben och Örebro Läns Golfförbund.

Sten-Erik Ohlson började sitt engagemang på dåvarande klubben Mosjö, och har fortsatt vara tongivande sedan sammanslagningen med Gustavsvik. Sten-Eriks entreprenörsanda och envishet har öppnat många dörrar för klubben under årens lopp. Hans hjärtefrågor har ofta handlat om bana och anläggning och han har varit en stark drivkraft i arbetet med och utvecklingen av Gustavsviksanläggningen. Ett arbete som nu börjar nå sitt slut i och med öppnandet av de nya hålen och bansträckningen nästa säsong.

ÖLGF:S guldmärke

Under höstårsmötet uppmärksammades hans engagemang både i ett varmt tal av vår nya ordförande Carola Lilja och av Örebro Läns Golfförbunds ordförande Anders Eriksson. Sten-Erik förärades ÖLGF:s hedersbetygelse guldmärket för ”betydande insatser i utvecklingen av svensk golfsport inom distrikt eller klubb” samt valdes som hedersordförande av våra medlemmar. På frågan om vilka som varit hans bästa stunder och minnen på klubben, gav oss Sten-Erik en liten sammanfattning av hans personliga resa på klubben som förstås kantats av många härliga minnen och upplevelser.

Tack Sten-Erik för dina insatser på klubben! Vi hoppas nu att du kan njuta av golf som spelare och att du fortsätter att följa utvecklingen på klubben.

Avgående styrelseledamöter

Vi tackar också styrelseledamöterna Annika Florin och Tommy Thalbäck som lämnar sina uppdrag i styrelsen efter några intensiva år.

Höstårsmötet valde Carola Lilja till ny ordförande samt tre nya styrelseledamöter

Inför 2019 ser vi fram emot den förnyelse och de förändringar som vår nya styrelse kan medföra. Vi hälsar vår nya ordförande Carola Lilja välkommen tillsammans med tre nya styrelseledamöter; Annika Kronwall, Eva Palmér samt Urban Pettersson. Läs gärna mer om Annika, Eva och Urban som presenterar sig i bifogade länkar. Carola Lilja är däremot ingen ny bekantskap för oss, hon kommer närmast från sitt uppdrag som vice ordförande i styrelsen samt har verkat som ordförande i tävlingskommittén under 2018. Carola leder även föreningens arbete med Vision 50/50.

Ett varmt tack till alla för året som har gått. Nu ser vi med spänning fram emot säsongen 2019!

Våra nya styrelseledamöter Urban Pettersson, Annika Kronwall och Eva Palmér.

Våra nya styrelseledamöter Urban Pettersson, Annika Kronwall och Eva Palmér.

Vi hälsar vår nya ordförande Carola Lilja välkommen!

Vi hälsar vår nya ordförande Carola Lilja välkommen!

Presentation Urban PetterssonPDF

Presentation Annika KronwallPDF

Presentation Eva PalmérPDF