Artikelbild
tisdag 03 jul 2018 kl 18:45

Eva Lindberg till lag-EM

Örebro City Golf-spelaren Eva Lindbergs fina framgångar på D60 Senior Tour ger henne nu en landslagsplats i European Ladies Masters Team Championship 65+.

Europamästerskapet spelas i Österrike på Diamond Country Club den 23-27 juli och Eva Lindberg är en av fyra i laget som representerar Sverige. Med sin topplacering på SGF Senior Tour Ranking D60 är hon självskriven och hon har goda förhoppningar om ett bra lagresultat:

-Vi svenskor brukar hävda oss bra i internationella sammanhang, så det är klart att vi vill att det här ska gå bra. Jag tror att Sverige placerade sig trea förra året, berättar Eva.

Eva som har flera fina placeringar på Senior Tour D60, nu senaste en förstaplacering i Haninge, vill uppmana fler kvinnor att delta i seniortouren:

-Ja, fler damer borde delta. Man måste absolut inte ha singelhandicap och det är ingen touravgift. Det är en förmån att få spela fina banor runt om i landet till bra pris, säger Eva.

Vi önskar henne och laget lycka till i Österrike och hoppas på en trevlig återrapportering efter avslutat spel!

På bilden ovan syns Eva Lindberg i mitten, segrare på Haninge GK i D60 före Carina Strand (också uttagen till lag-EM) och 3:an Elisabeth Wilander.