Artikelbild
onsdag 13 jun 2018 kl 14:24

Snart dags för semestergolf på Mosjö

Välkommen till den första av årets två härliga semestergolfveckor. Först ut är som vanligt Mosjöveckan. Nytt för i år är att vi spelar från tisdag till söndag.

Årets upplaga av semestergolf på Mosjö är som vanligt fullmatad med roliga tävlingar, fina priser, fest och underhållning, skönt häng på klubben och en och annan nyhet. Här följer några axplock:

På onsdagen den 4 juli tävlar vi för juniorerna på klubben. I samarbete med Bonum, en del av Riksbyggen, ordnar juniorerna en rad olika upptåg kring tävlingen där alla intäkter går rakt till vår juniorverksamhet.

På torsdag den 5 juli bjuder vi in till prova på-golf med tränare på rangen mellan kl 17-19. Ta med familj och vänner och låt dem prova vår härliga idrott. Under kvällen bjuder krögarna in till tacobuffé på restaurangen.

På lördag är det festdags efter avslutad tävling. Grillbuffé, musikunderhållning och härligt samkväm, missa inte detta!

Hela semestergolfprogrammet ser du genom att klicka på pdf-filen vid sidan.

Hoppas vi ses!

Tävlingsinformation hittar du i GIT/Min golf. Saknar du spelpartner till våra par- och lagtävlingar, kontakta receptionen så hjälper vi gärna till.

Shorts eller regnbyxor?
Kolla in golfvädret här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ och gilla oss på FBlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här lägger vi upp bilder och annat skoj från tävlingsveckorna.

SemestergolfschemaPDF som pdf.