Artikelbild
torsdag 31 maj 2018 kl 14:40

Tack för en härlig Golfens dag 2018

Dubbelt så många besökare jämfört med förra året, strålande sol, härlig försommarvärme och många barn. Årets upplaga av Golfens dag på vår Gustavsviksanläggning blev precis som vi hoppades på.

Golfens dag är en nationell samlingsdag med tanken att visa upp vår härliga idrott och locka nya spelare till golfen. Över 300 klubbar i landet medverkade på olika sätt under lördagen och vi var en av dem.

På Gustavsviksanläggningen dukade vi upp med en rad olika prova på-aktiviteter för både stora och små; putt-tävling, ansiktsmålning, hoppborg, fria rangebollar, spel på Guldkundsbanan, golfäventyrsbana med mera. Extra roligt var att så många barnfamiljer hittade till vår anläggning. Konkurrensen var stenhård vid godisregnen... Vi hoppas förstås på många nya golfkulingar i vår verksamhet inom kort. 

En sådan här dag, fullspäckad med aktiviteter och trevliga golfambassadörer, skulle aldrig vara möjlig att genomföra utan alla våra fantastiska medlemmar. Ett stort tack till er alla för att ni alltid ställer upp med ett leende och ett stort klubbhjärta.

Under Golfens dag anordnades en utlottning bland de som registerade sig vid incheckningsborden. Stort grattis säger vi till följande vinnare:

  • Anette Karlsson, vinnare av en Gröna kortet-kurs 2018, värde 2 400kr
  • Liselott Bergqvist, vinnare av en privatlektion i golf, värde 425 kr
  • Andreas Jonsson, vinnare av 2 st lunchkuponger i restaurang G19, värde 200 kr
  • Albin Boskär, vinnare av 2 st lunchkuponger i restaurang G19, värde 200 kr.

Era presentkort väntar i receptionen på Gustavsvik.

Den 25 maj 2019 är det dags för Golfens dag igen, men förhoppningsvis ses vi innan dess!

 

Godisregn under Golfens dag