Artikelbild
torsdag 26 apr 2018 kl 16:46

Vi flyttar tävlingen Gson:s vårbrasa till söndagen den 6 maj

Många hade tyvärr svårt att komma loss på valborgsmässoafton, därför flyttar tävlingen till en helgdag istället.

Vi tycker naturligtvis att det är mycket tråkigt att ställa in, men nu hoppas vi på en större uppslutning söndagen den 6 maj. Samma tävling, samma upplägg, men nu på en helgdag. Säsongens första klubbtävling byter därmed också namn till Gsons: s våryra (vårtävling). Spelformen blir densamma; tvåmannascramble med kanonstart på morgonen. Efter avslutad runda serveras en välsmakande vårbuffé med både kalla och varma alternativ, hembakat bröd och salladsbuffe i vår restaurang G19. Vi bjuds även på musikunderhållning innan prisutdelningen!

Program
07.30 Incheckningen öppnar
08.30 Tävlingsgenomgång
09.00 Gemensam start
Ca 13.30 Mat & underhållning med bland annat musikquiz
Ca 15.00-15.30 Prisutdelning & avslutning

Fixa en lagkompis och anmäl er snarast via Min golflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, antalet platser är begränsat!

Startavgift: 300 kr/person inkluderar startavgift, vårbuffé, lättdryck, kaffe och kaka samt musikunderhållning

Välkommen!

Du som var anmäld till Vårbrasan har naturligtvis kvar din plats i tävlingen den 6 maj. Hör av dig till klubben om du inte vill stå kvar (och få tillbaka din tävlingsavgift).

Anmälan via Min Golflänk till annan webbplats.

Observera att du från och med i år måste betala anmälningsavgiften på nätet i samband med din anmälan för att denna ska bli giltig. Du är också välkommen in till någon av våra receptioner för att göra din anmälan och betala tävlingsavgift.