torsdag 22 mar 2018 kl 14:00

Kick off för tjejer/kvinnor

Ladda upp inför golfsäsongen med en trevlig inspirationskväll tillsammans med nya och gamla golfvänner.

Onsdag 18 april från kl. 17.30
Klubbhuset Gustavsvik

Vi inleder kvällen med
mingel och alkoholfri fördrink som serveras från 17.30. Kom i tid och passa på att umgås med gamla och nya golfvänner. Vi sätter oss till bords 18.00 och träffar vår nye klubbchef Jonny Lindström som berättar om klubbnyheter inför säsongen.

Du får också en presentation av vårt välfyllda aktivitetsprogram 2018 som innehåller mycket kul direkt riktat mot kvinnor. Vi informerar om träningar, Diamantgolfen, aktivitetsdagar, resor, semestergolf mm.

Vi blir tallriksserverade en god italiensk plocktallrik av våra krögare. Till detta serveras bordsvatten och måltiden avslutas med kaffe och kaka. För den som föredrar annan dryck finns det att köpa till.

Föreläsning med stressdoktorn Tomas Danielsson
Vi har nöjet att presentera den välkände örebroaren, oftast omnämnd som landets stressdoktor. Tomas är beteendemedicinare med fokus på arbetsliv under ständig förändring och under kvällen föreläser han under temat Smart och lat - förmågan att vara effektiv. Ligger du sömnlös över omorganisationen på arbetet eller träningsrundor som aldrig blir av? Har du svårt att lyckas klämma in karriär, umgänge, surdeg som ska sättas, hemrenoveringar, kärlek, oro för barnen och egna intressen i ett och samma liv? Tomas delar med sig av sina kunskaper i detta ständigt aktuella ämne.

Pris: 250 kr

Har du frågor, kontakta Jenni Sterner, Susanne Ljungblad eller Therese Donnerhed, 019-10 11 00. Har du allergier mejla susanne.ljungblad@orebrogolf.se

Varmt välkommen!

 

Anmäl dig under bilden

Stressdoktorn

Stressdoktorn Tomas Danielsson

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 april klockan 12.00.