tisdag 13 feb 2018 kl 14:13

Ny klubbchef på Örebro City Golf

Jonny Lindström efterträder Annica Lundström som klubbchef/VD på Örebro City Golf & Country Club. Som tidigare vice klubbchef/VD har Jonny varit en av de drivande krafterna i klubben och är väl insatt i verksamheten.

Nyhetsbild

Jonny Lindström har en bakgrund som professionell spelare med landslagsmeriter och har även arbetat som tränare under många år. 2008 blev Jonny klubbchef på dåvarande Gustavsviks GK och sedan sammanslagningen mellan Gustavsvik och Mosjö har Jonny varit ansvarig för ekonomi, marknadsföring och försäljning. Genom att tillsätta Jonny på posten säkerställer vi den kontinuitet och kunskap som krävs för att vidareutveckla såväl förening som bolag utifrån uppsatta mål säger Sten-Erik Ohlsson, ordförande.

Vad ska då Jonny fokusera på?

Först och främst har medlemmarna antagit en strategi för perioden 2018 – 2021 och den ska givetvis genomföras, det är en viktig del i mitt uppdrag, säger Jonny.

Utöver det vill jag att vi i den vardagliga driften alltid ska utgå från våra medlemmar och gäster. Om Örebro City Golf & CC ska vara en klubb att längta till (vilket är klubbens vision), måste styrelse, jag och övriga medarbetare vara lyhörda och förstå vad medlemmar och gäster vill ha. Jag vill att såväl medlemmar som medarbetare ska känna sig stolta över klubben och den verksamhet vi bedriver så att man engagerar sig och ger det lilla extra som krävs för att nå visionen.

Sten-Erik Ohlsson           Carola Lilja

Ordförande                        Vice ordförande