onsdag 10 jan 2018 kl 14:56

Receptionister sökes

 

Lagom till säsongstarten söker vi medarbetare till våra receptioner. Är du en av dem?

Örebro City Golf & CC är en av landets största medlemsägda golfklubbar som växer och utvecklas i en positiv anda. Nu kan du få vara en del av den utvecklingen?
Våra ledord; GLÄDJE, PROFESSIONALISM och NYTÄNKANDE står i fokus i det dagliga arbetet.

Lagom till säsongstarten söker vi nu nya medarbetare till receptionerna i våra två anläggningar; Gustavsvik och Mosjö. Vi kan erbjuda en fin arbetsmiljö, ett härligt gäng arbetskamrater och inte minst trevliga medlemmar och gäster. Vad kan du bidra med?


Timanställda receptionister

Vi söker ett antal personer som under säsongen 2018 (april-oktober) vill arbeta i receptionerna på någon av våra anläggningar Gustavsvik och Mosjö. Du kommer arbetsledas av en receptionsansvarig och tillsammans med övriga i personalen ta ansvar för att leverera en hög service till våra medlemmar och gäster. Arbetsuppgifterna är i huvudsak bland annat tidsbokning, incheckning/betalning, bistå vid evenemang och klubbtävlingar och försäljning av förbrukningsmaterial.

Dina egenskaper:
Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och som gillar att ge kunder en utmärkt service. Vi tar för givet att du spelar eller har spelat golf.

Tjänsterna är timanställningar under säsongen april-oktober, med varierande schemalagd arbetstid måndag-söndag. Kollektivavtal tillämpas.

Frågor och ansökan:
Skicka in din ansökan senast 15 februari till susanne.ljungblad@orebrogolf.se  eller  therese.donnerhed@orebrogolf.se som också besvarar dina frågor gällande tjänsten, tel 019-10 11 00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen


Örebro City Golf & CC

Här kan du läsa mer om golfklubben och våra målsättningar, Strategi 2017-2020PDF (fastställt av medlemmarna vid Höstsårsmötet 2016).