Artikelbild
tisdag 26 sep 2017 kl 9:42

Hösten är avslutningarnas tid

I takt med att löven gulnar, sätter också flera av våra idrottsverksamheter punkt för säsongen.

I helgen som gick gjorde vår damgolf "Diamanterna" gemensam sak med herrgolfen på Gustavsvik och ordnade avslutningstävling med middag på klubbhuset. Ungefär 75 herrar och damer spelade samtidigt på banan, kämpade väl i regnet och åt lax och fläskfilé tillsammans i restaurangen. Inte förrän det var dags för prisutdelning delade gängen på sig och avrundade med prisutdelningar för både dagens och säsongens insatser. Vi riktar ett stort tack till tävlingsledarna Patrik Törnblom, Kjell Dahlbom och Susanne Ljungblad!

Seniorkommittén anordande sin sedvanliga hemliga resa i slutet av augusti. Hemliga resan är ett populärt inslag i seniorernas verksamhet och i år gick bussen till Mariestads GK. Reseledare var Ingvor Svensson och Ann Bergström som härligt nog fick en dag i strålande solsken tillsammans med femtiotalet glada golfare.

I mitten av september avslutades även spelkvällar för nybörjare med en lättsam scrambletävling på korthålsbanan. Under säsongen har flera nybörjare träffats, spelat och umgåtts tillsammans på måndagkvällarna. Tillsammans med bla klubbfaddar har man stöttat varandra, utvecklats och framför allt skaffat nya spelkompisar.

I helgen som kommer sätter även herrgolfen i Mosjö punkt för sin säsong. Här håller Per Magnusson i taktpinnen och vi hoppas den utlovade värmen kommer lagom till lördagen.

Vår juniorverksamhet avslutar säsongens träningsverksamhet vecka 40 med en rad olika upptåg. Våra tränare Michaell Lundström, Martin Sterner och Emil Skeneby kommer garanterat att bjuda på både utmaningar och fika.

Vintern är dock inte här ännu - om vädret tillåter har vi flera golfveckor kvar att njuta av på våra banor. Och glöm inte att anmäla dig till säsongens sista klubbtävling: Gsons Höstavslutning! Inbjudan kommer snart...


Avslutningsmiddag herrar och damer

Gemensam avslutningsmiddag för Diamanterna och herrgolfen Gustavsvik

Prisutdelning hemliga resan

Prisutdelning på seniorernas hemliga resa.