Artikelbild
fredag 01 sep 2017 kl 13:45

JSM slutspel hos oss i helgen

Vi har fått förtroendet att arrangera JSM klubblag slutspel på vår Mosjöbana i helgen. Välkommen ut och titta på när Sveriges bästa juniorlag tävlar om finalplatserna i Spanien.

Våra juniorer har i många år skämt bort oss med fina framgångar i JSM klubblag. Med ett generationsskifte på gång, lyckades vi dock inte ta oss vidare från omgång 1 i somras. Det är ändå med glädje och förväntan vi hälsar hela 16 ungdomslag välkomna till Mosjö för att göra upp om de åtråvärda finalplatserna i helgen. 16 lag ska reduceras till fyra, som får åka till Spanien och spela final under oktober månad.

Att arrangera JSM är en stor apparat och förberedelserna har pågått länge. Vår tävlingsledare Christer Svensson har, tillsammans med ansvariga från både SGF och ÖLGF, detaljplanerat för att kunna ta emot cirka 150 spelare med ledare. Drygt 25 funktionärer finns på plats under tävlingsdagarna för att hjälpa till med både stort och smått, samtliga ideella krafter som bjuder på både sin tid och sitt engagemang! Vår banpersonal har vidare gjort ett utmärkt arbete och kan presentera en bana i mycket fint skick.

Tävlingsdagarna inleds fredagen den 1 september, men redan under torsdagen strömmade lagen till för inspel på banan. Varje lag består av max 9 spelare (tjejer och killar) och varje klubblag representeras i rond 1 av två foursomes, en flicksingel, en pojksingel och en valfri singel. Under rond 2 spelar man vidare med matchspel för att slutligen bara vara 8 lag kvar under söndagens avslutande och tredje rond.

Vi hoppas att alla tävlanden, medarbetare, funktionärer och tävlingsledning ska få härliga dagar med både fint väder och bra spel. Kom gärna ut och njut av fina prestationer!

Läs mer om JSM härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Följ resultatet - leaderboardlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Följande klubblag gör upp om finalplatserna i helgen:

A6 GK

Barsebäck GCG

Delsjö GK

Halmstad GK

Hills GK

Kungsbacka GK

Landeryds GK

Lidingö GK

Ljunghusens GK

Norrköping/Slderköping GK

Onsjö GK

Skaftö GK

Stockholms GK

Ullna GK

Vasatorps GK

Österåkers GK