Artikelbild
onsdag 02 aug 2017 kl 9:54

Juniorträningarna startar snart igen

Just nu pågår sommargolfskola för våra knattar, men snart kickar vi igång våra ordinarie juniorträningar igen. Välkommen du också!

Vecka 33 är startvecka för alla våra golfkul- och utvecklingsgrupper (bredd). Till golfkul är alla barn mellan 7-10 år välkomna som vill prova på golf under lekfulla former. Vi tränar på Mosjöanläggningen och erbjuder tre olika tider. Du anmäler dig själv till den tid och grupp som passar bäst på vår hemsida.

För dig som är lite äldre har vi också ett brett utbud av träningsgrupper - våra utvecklingsgrupper. Här finns pojk- och flickgrupper både på Mosjö och Gustavsvik. För att hitta rätt pratar du enklast med tränarna direkt eller vår idrottsansvarig. Alla som tränar i våra utvecklingsgrupper har också möjlighet att vara med på ett extra drop in-pass på onsdagar då vi fokuserar på spel.

Vår egen Juniortour. Efter ett kortare sommaruppehåll drar vi igång igen! Alla juniorer som vill komma igång och spela/tävla under enkla former och samtidigt träffa nya spelkamrater är välkomna till Guldkundsbanan den 10 augusti. Ansvariga ledare finns på plats och efter gemensam uppvärmning kl 8.30 går vi ut på korthålsbanan.

Varmt välkommen till vår juniorverksamhet!

Läs mer...

Golfkul, information och anmälan

Utvecklingsgrupper, information, anmälan och kontaktpersoner

Juniortouren, information och anmälan