Artikelbild
söndag 16 jul 2017 kl 12:49

Semestergolfvecka på Gustavsvik


Nu är det snart dags att leta reda på en spelkompis och anmäla sig till tävlingarna på vår andra semestergolfvecka - Gustavsviksveckan!

Måndag 24 juli sparkar vi igång ännu en fullmatad vecka med roliga tävlingar, lättsamma spelformer, fina prisbord och trivsamt häng på klubben. Även denna vecka är vår ambition att så många som möjligt - oavsett ålder och spelnivå - ska kunna vara med och spela.

Vecka inleds med Coop Ladugårdsängens startskott och rullar därefter vidare med olika tävlingssponsorer och spelformer fram till lördagens final; Texas scramble i samarbete med Golvcenter & Krafft Måleri. Finaltävlingen avslutas med fest, grillbuffé och musikunderhållning på klubben.

Våra krögare hälsar också välkomna till restaurang G19 på onsdag kväll 26 juli - då dukas en härlig buffé med smaker från Medelhavet upp. Föranmälan till receptionen!

Varför inte ta med familjen till Gustavsviksanläggningen och prova en uppsatt liten "Golfäventyret-bana"? Vi har äldre juniorer på plats som hjälper till måndag till torsdag. Vår maskot Peggy Björn hälsar på kl 15 och bjuder alla barn på glass.

Varmt välkomna till Gustavsviksanläggningen vecka 30!

Allmän information

Tävlingsinformation hittar du i GIT/Min golf. Saknar du spelpartner till våra par- och lagtävlingar, kontakta receptionen så hjälper vi gärna till.

Shorts eller regnbyxor?
Kolla in golfvädret här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ och gilla oss på FBlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här lägger vi upp bilder och annat skoj från tävlingsveckorna.

Semestergolfschema som pdfPDF

Italiensk afton inbjudanPDF

Program och information avslutning, lördag 29 juliPDF