Artikelbild
torsdag 06 jul 2017 kl 12:17

JSM-laget utslaget...

... men vi bygger för framtiden!

Året första kvalomgång i JSM klubblag har precis avslutats och efter två dagars intensivt spel på Landeryds Gk kan vi konstatera att resan tyvärr är slut för i år.

Efter flera års framgångar, där vi tagit oss till slutspel i Spanien många år i rad, står vi nu inför ett generationsskifte. Årets lag bestod av en blandning av både äldre och mer rutinerade spelare och flera nya förmågor som nu fick möjlighet att testa sina vingar, lära och skaffa sig nya erfarenheter. Vårt "gamla" spelankare Jakob Johansson, som nu passerat juniorstadiet, följde dessutom med som assisterande coach.

Första tävlingsdagen spelade våra juniorer slagspel. I konkurrens med totalt 7 lag från regionen, placerade sig våra spelare på en femteplats. Ett lag slogs ut inför onsdagens matchspel. Dag två mötte våra juniorer Norrköping/Söderköping i matchspel och här räckte vi tyvärr inte riktigt till hela vägen.

Våra juniorer kommer tillbaka, stärkta inför nästa år och med ännu mer erfarenhet i bagaget. Väl kämpat i Linköping allihop!

 

Årets JSM-lag

På bilden ovan från vänster:

Ville Partanen, Viktor Williamsson, Oliver Clifford, Emil Skeneby

Nedre raden: Ida Sundgren, Viktor Nordwall, Ida Hansen

Liggande: Assisterande coach Jakob Johansson

Saknas på bilden gör lagkapten Michaell Lundström