Artikelbild
onsdag 28 jun 2017 kl 15:35

Semestergolfvecka på Mosjö - snart kör vi!

Nästa vecka är det dags! På måndag 3 juli startar vi sommarens första golfvecka. Olika tävlingsarrangörer och spelformer varje dag - klart du ska vara med!

Vår målsättning är att alla - oavsett spelnivå och ålder ska finna några aktiviteter som passar. Vi rivstartar på måndag med Resetouren, en rolig partävling med spelformen greensome. På onsdag bjuder våra krögare in till skaldjursafton och dukar upp en härlig buffé bestående av räkor, skaldjurssallad, olika pajer samt hembakat bröd, pris 150 kr/person. Veckan avslutas med finaltävling, fest och underhållning på lördagen i samarbete med Jakobssons Möbler.

Varför inte ta med barnen och spela vår nya 30-bana på Mosjö? Mellan kl 14-16 finns juniorer på plats som visar och hjälper. Vår nya maskot Peggy Björn dyker upp varje dag kl 15 och bjuder alla barn på glass. Vid köp av fika i restaurangen bjuder vi på kaffe/te.

Vi ses på Mosjö!

Allmän information

Tävlingsinformation hittar du i GIT/Min golf. Saknar du spelpartner till våra par- och lagtävlingar, kontakta receptionen så hjälper vi gärna till.

Shorts eller regnbyxor?
Kolla in golfvädret här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ och gilla oss på FBlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här lägger vi upp bilder och annat skoj från tävlingsveckorna.

SemestergolfschemaPDF som pdf

Inbjudan SkaldjursaftonPDF