Artikelbild
onsdag 07 jun 2017 kl 14:51

Årets klubbmästare korade

Söndagen den 4 juni avgjordes årets upplaga av KM på vår fina Mosjöbana.

I vanlig ordning spelades KM (utan hcp) över 36 hål i två klasser, en för damer och en för herrar. Väderförhållandena var i det närmaste idealiska för spelarna, vindstilla och behaglig temperatur. Endast de sista herrarna fick lite regn på sig under sena eftermiddagen. Banpersonalen hade också gjort banan extra fin dagen till ära.

Årets KM blev en härlig uppgörelse med ett startfält bestående av både äldre och erfarna spelare och unga juniorer. Och i år drog de unga spelarna det längsta strået!

I damklassen spelade Emelie Lundström mycket stabilt. Med sina 145 slag var förstaplatsen aldrig hotad. Våra juniorer, tvåan Ida Hansen och trean Ida Sundgren, stod dock för lysande insatser och båda sänkte sina hcp.

I herrklassen var det länge mycket jämnt i toppstriden. Viktor Nordwall, 14 år, hade dock ett suveränt spel och tog hem segern med sina 144 slag. Yngst blev bäst! Andraplatsen knep Oskar Lundhede (146) tätt följd av Anton Moström (149).

Vi säger stort grattis till alla fina prestationer och passar också på att tacka alla medverkande för en väl genomförd tävling!

 På bilden nedan från vänster: Anton Moström, Viktor Nordwall, Oskar Lundhede.

Herrar KM

På stora bilden ovan från vänster: Emelie Lundström, Ida Hansen, Ida Sundgren samt Felicia Sundgren