Artikelbild
torsdag 04 maj 2017 kl 14:32

Ta med en kompis till Golfens dag 20 maj!

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Örebro City Golf & Country Club kommer att ha öppet hus med massor av roliga aktiviteter på Gustavsviksanläggningen. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar i landet lördag den 20 maj.

Vi på Örebro City kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla intresserade i Örebro att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 och 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Jenni Sterner på jenni.sterner@orebrogolf.se.

Läs gärna mer om Golfens dag på vår hemsida samt www.golfensdag.selänk till annan webbplats.

Hoppas att vi ses!


Vi uppdaterar schemat hela tiden!

Tidschema Golfens dag:

  • 10.00 Golfens dag öppnar, anmäl dig i tältet hos våra ambassadörer
  • 10.30-11.30 samt 12.30-13.30: Prova på golf på rangen med våra tränare
  • 11.00 Restaurangen tänder grillarna: 2 hamburgare för priset av 1
  • 11.00-14.00 Utmana klubbens proffs i en chiptävling på rangen
  • 11.00-15.00 Godisregn till barnen från balkongen varje heltimma
  • Hela dagen: Banpersonalen visar delar ur maskinparken och berättar om hur en golfbana sköts, spela Golfäventyrets 30-bana och få en glasspinne, ansiktsmålning, hoppborg, prova åka golfbil med våra tävlingsjuniorer, bildspel om klubbens verksamhet i restaurang G19, prova på att spela golf på korthålsbanan med fadder (låneutrustning finns), fria rangebollar, utlottningar för medlemmar och besökare med mera.