måndag 20 mar 2017 kl 10:09

Kick off för tjejer/kvinnor

Ladda upp inför golfsäsongen med en trevlig inspirationskväll tillsammans med nya och gamla golfvänner...

Onsdag 19 april från kl. 17.30
Klubbhuset Gustavsvik

Vi inleder kvällen med
mingel och alkoholfri fördrink som serveras från 17.30. Kom i tid och passa på att umgås med gamla och nya golfvänner. Vi sätter oss till bords 18.30 och blir tallriksserverade en god måltid som består av:
laxmousse i boucheé, plocksallad med mangodressing, skinkinlindad grissini med örter samt marinerad kyckling på en bädd av kronhjärtan och soltorkade tomater. Till detta serveras bordsvatten och måltiden avslutas med kaffe och bit. För den som föredrar annan dryck finns det att köpa till.

Kort om innehållet:
Vi har nöjet att få presentera Mely Moberg Ackebo som håller en inspirerande föreläsning runt temat mångfald, integration och socialt ansvar. Hon är född i Peru och kom till Sverige för 23 år sedan. Hon har fått flera utmärkelser för sina insatser för invandrare, kvinnor och företagande. Ett möte med en härligt sprudlande kvinna som du kommer minnas länge. 

Under kvällen får vi också lyssna till vår klubbchef Annica Lundström som leder SGF:s nationella satsning Vision 50/50 "Små steg som leder till stora förändringar"

Du får en presentation av vårt välfyllda aktivitetsprogram 2017 som innehåller mycket kul direkt riktade mot kvinnor. Det är t ex träningar, veckogolf, aktivitetsdagar, resor, regelträffar, semestergolf mm.

Några av våra samarbetspartners finns på plats och visar upp vårens nyheter.


För allt detta betalar du endast 200 kr.

Har du frågor, kontakta Jenni Sterner eller Susanne Ljungblad, 019-10 11 00. Har du allergier mejla susanne.ljungblad@orebrogolf.se


Varmt välkommen!


Anmäl dig här!

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 12 april klockan 12.00.