Artikelbild
torsdag 26 jan 2017 kl 9:58

Nya krögare på Örebro City Golf & CC

Klubben har gjort klart med nya krögare inför säsongen 2017. Evenemangsspecialisten AB, mer kända som Svalan, kommer drifta båda restaurangerna.

Evenemangsspecialisten AB ägs av Mikael Knutsson, Charlotte Wahman Olsson samt Fredrik Jansson. Av ägarna är det främst Fredrik som kommer finnas på klubben. Fredrik och övrig restaurangpersonal ser fram emot att tillhandahålla god mat, dryck & service till samtliga medlemmar och gäster på båda anläggningarna.

Även receptionspersonalen kommer att anställas i Evenemangsspecialisten AB. Det är Thomas Schöllin (som många av er känner igen som driftsansvarig på Backahallen) som kommer vara spindeln i nätet då det gäller samordning och schemaläggning mm.

Vi räknar med att öppna båda restaurangerna från 1 april med ambitionen att servera vällagad husmanskost. Två olika dagens-alternativ kommer erbjudas på båda anläggningarna. I samband med öppningen kommer vi givetvis erbjuda samtliga medlemmar att köpa ett häfte med lunchbiljetter till ett mycket förmånligt pris, håll utkik!

Vi hälsar våra nya krögare varmt välkomna!