fredag 18 nov 2016 kl 12:05

Vi önskar Daniel välkommen!

 Under hösten har en rekrytering av ny anläggningschef "Course Manager" pågått och nu har vi nöjet att presentera vår nya medarbetare, Daniel Karvik.

Nyhetsbild

Som vi tidigare informerat om har Joacim Kellerman valt att lämna sin tjänst som Course Manager hos oss och flyttar hem till Skåne. Vi vill ännu en gång tacka för de tre åren han arbetat hos oss och önskar honom givetvis en fortsatt framgångsrik yrkeskarriär.

När en chefspost ska tillsättas är fallgroparna många. En felrekrytering innebär förlorade pengar och i många fall personligt lidande. Det gäller inte bara att ha erforderlig kompetens utan det krävs så mycket mer i ett modernt ledarskap. Det är inte alltid så lätt att göra dessa bedömningar på egen hand. Vi valde därför att anlita ett rekryteringsproffs, Personalpoolen (en av våra samarbetspartners) har hjälpt till under hela processen.

Nu är vi i hamn och vi har verkligen hittat den vi sökte!

Efter intervjuer med flera bra kandidater fastnade vi för en 41-åring bosatt i Göteborg, Daniel Karvik.
Daniel kommer närmast från Mölndals GK där han tjänstgjort som CM de senaste 5 åren. Innan dess har han arbetat på PGA of Sweden National Golf Resort utanför Malmö. Han är välutbildad och har den kompetens vi söker för tjänsten.

Omdömen om Daniel är att han är en kompetent, glad, social kille med ett tydligt ledarskap. Folk i branschen har gratulerat oss till en bra rekrytering, vilket känns extra roligt!

Daniel tillträder tjänsten officiellt 6 februari 2017. Vi kommer göra allt vi kan för att han och hans blivande fru ska trivas i Örebro.


Annica Lundström
klubbchef/VD