tisdag 11 okt 2016 kl 14:18

Tack för den här säsongen!

Efter en ovantligt solig och varm höst har nu de flesta av klubbens tävlings-, tränings och funktionärsgrupper haft säsongsavslutningar på olika håll.

Nyhetsbild

Höstdagarna under september månad har gett oss de bästa förutsättningarna för att ägna oss åt vår härliga sport och inte minst bidragit med en fin inramning till alla olika avslutningsaktiviteter.

Diamanterna (vår damgolf) avrundade säsongen med en avslutningstävling och middag, herrgolfarna på Gustavsvik och Mosjö genomförde varsina spelavslutningar på liknande sätt. Seniorerna åkte iväg på en hemlig golfresa till Enköping och funktionärerna bjöds på en överraskningstripp till Söderköping, för att nämna några av våra grupper.

Våra juniorer, i år cirka 140 stycken totalt, har även de satt punkt för säsongen. Traditionsenligt gjorde våra bredd- och prestationsgrupper upp om mästartiteln på Mosjö minigolfbana. Golfkulingarna fikade och hade egna utmaningar i klubbhuset.

Under helgen deltog också våra tävlingsjuniorer i Länscupen Open, den här gången på Lannalodge. Av totalt sju deltagande lag från distriktet stod vi för tre! Bästa placering blev en andraplats, detta efter särspel mot vinnande Lanna.

Stort tack till samtliga medverkande för en härlig och innehållsrik säsong.

Vi ses snart igen!


.