fredag 02 sep 2016 kl 13:24

Hallå där...

Peter Fredriksson, som fick möjlighet att spela med damproffsen på Örebro Ladies Open.

Nyhetsbild

Peter, du var en av dem som var snabb att svara. Vad fick dig att visa intresse?

-Jag tyckte det var ett fantastiskt fint erbjudande som klubben gav oss medlemmar. Jag älskar golf och att få möjlighet att spela en tävlingsuppsatt bana tillsammans med ett golfproffs ville jag inte missa.

Vi valde från klubbens sida att vika ett antal Pro Am platser och bjuda in medlemmar istället för att sälja dem till företag, vad tycker du om det?

- Ett jättebra initiativ som visar att klubben bryr sig om sina medlemmar. Det ger också en helt annan förståelse för att banan hålls stängd under nästan en vecka för tävlingen, men att vi medlemmar blir inbjudna i arrangemanget bidrar till att vi känner oss inkluderade och förblir goda ambassadörer för klubben.


En annan medlem som hade lyckan att knipa en av platserna var Birgitta Eklund. Berätta, hur var din upplevelse?

- Först ett stort tack för att jag fick chansen att vara med på detta. Jag hade så roligt. Fantastiskt väder, god mat, trevliga medspelare och rolig spelform. Dessutom hade jag en sådan där dag när precis allt stämde. Drivern gick bra, puttarna satt, o s v. Blev väl inspirerad av fantastiskt duktiga och supertrevliga proffset Cajsa Persson från Jönköping. Jag håller tummarna för henne :)

Pro AM-platser till medlemmar i samband med Örebro Ladies Open!

Ett unikt erbjudande gick ut till våra medlemmar via nyhetsbrev där vi lottade ut 15 exklusiva Pro Am platser i samband med Örebro Ladies Open, 1-3 september.

Pro Am spelas dagen innan och vänder sig till tourens sponsorer. Man bildar 4-mannalag där lagkapten är ett kvinnligt proffs. Ett fantastiskt tillfälle att få spela med framtidens svenska damstjärnor! I paketet ingick lunch, 18 hål spel på tävlingspreparerad bana samt middag/prisutdelning efteråt (värde 1500 kr). 

Platserna var begränsade så fört till kvarn gällde som urvalsprincip. Klubbchefens mejlbox gick varm och redan efter några timmar var det fullt, vilket visar att intresset från medlemmarna var stort och det är förstås jättekoj!