torsdag 25 aug 2016 kl 15:47

Vi söker en Course Manager

Är du den vi söker?

Nyhetsbild

Då vår nuvarande CM, Joacim Kellerman valt att gå vidare i sin karriär och slutar sin anställning hos oss i november söker vi hans efterträdare. Joacim har under sina tre år hos oss bidragit till en positiv utveckling och lämnar över två banor/anläggningar i mycket bra kondition. Vi önskar honom lycka till i framtiden.


Vår golfklubb är under ständig utveckling och tillhör idag en av Sveriges största medlemsägda golfklubbar med nästan 4 000 medlemmar och med en stor omfattande idrottslig verksamhet. Klubben består av två anläggningar, Gustavsvik (mitt i stan) och Mosjö (ca 1,5 mil söder om Örebro). Örebro växer och den del som utvecklas snabbast är Södra Ladugårdsängen där det inom loppet av några år kommer bo runt fem tusen personer i direkt anslutning till golfbanan. Vi som golfklubb är och vill vara en del i den utvecklingen!

Övergripande för alla medarbetare vid Örebro City Golf & CC är att vi ska verka och leva upp till klubbens vision ”En golfklubb att längta till”. Våra värdeord glädje, professionalism och nytänkande ska genomsyra allt vi gör och återspeglas i det dagliga arbetet. Vi tycker att en trivsam arbetsplats som består av ett team glada och nöjda medarbetare presterar så mycket bättre – precis som i idrotten!


Course ManagePDFr (läs mer om tjänsten här)Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan, eventuella löneanspråk, CV och referenser till klubbchef Annica Lundström senast 1 oktober 2016.

Epost: annica.lundstrom@orebrogolf.se

För frågor ring 076-107 18 18