torsdag 25 aug 2016 kl 10:18

Örebro Ladies Open

Förberedelserna inför Örebro Ladies Open nästa vecka pågår för fullt...

Nyhetsbild

Den 1-3 september har vi återigen fått förtroendet att arrangera Örebro Ladies Open, en deltävling i Nordea Tour. Vi hälsar spelare och publik varmt välkomna till Örebro och Örebro City Golf & CC, Mosjöanläggningen.

Efter förra årets tuffa väderförhållanden hoppas vi i år på bättre tur.  Vår ambition är att förverkliga tävlingen till ett fint minne för alla och ska göra vårt yttersta för att tävlingen ska genomföras under rättvisa och fina förhållanden.

Tävlingen spelas på Mosjöbanan. Mosjö har genom åren stått värd för både nationella och internationella tävlingar på hög nivå. Vi .

Progam för tävlingsveckan:

onsdag 31 augusti
Pro AM dag (se nedan)
torsdag-lördag  1-3 september
Tävlingen spelas över tre dagar 18+18 hål med cut inför tredje speldagen.
Prisutdelning sker direkt efter avslutat finalrond.


För dig som medlem!

Enligt överenskommelse inom ÖLGF erbjuds våra Masters- och HIO-medlemmar rabatterat spel på länets banor speldagarna 1-3 september. Greenfee 100 kr (senior). Läs mer här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

​Vi har nöjet att erbjuda 15 exklusiva platser till onsdagens Pro Amöppnas i nytt fönster till dig som medlem. Du som är intresserad att spela med Sverige eliten på damsidan har chansen att få en av platserna. Först till kvarn, mejla ditt intresse till annica.lundstrom@orebrogolf.se  

Golftjej Örebro

I samband med tävlingen (lördag) har vi nöjet att bjuda in distriktets tjejer till en heldag med roliga aktiviteter samtidigt som de får följa finaldagens spel. Förebilder är viktiga och detta tycker vi är ett gyllene tillfälle att inspirera våra yngre tjejer.

Ta del av inbjudan här...PDF 


Följ tävlingen live här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster